dilluns, 19 de gener del 2009

JO VOTARÉ TREMOSA.


Què farem els patriotes en les eleccions europees? Votar el candidat que pugui presentar la traïdora direcció d´E? Votar (en cas que es presentin) als internacionalistes de les CUP? Quedar-nos a casa? Qui vulgui que tot segueixi igual haurà d´escollir la primera opció, ja sabem el que ens pot oferir "la banda del Putxi". Qui vulgui una còpia d´E, però en versió comunista i internacionalista (és a dir, passar del patriotisme social al comunisme stalinista) que trii la segona. Qui vulgui que el nacionalisme vagi encara perdent més pes electoral i entregar així definitivament el país als sociates, que es quedi a casa (però després no plorem!). Però els patriotes de peu pla, els que portem la senyera al cor, només tenim l´opció Tremosa. Això ara mateix és així, ras i curt. Cert que hem patit decepcions i traïcions per part de qui suposadament ha de vetllar per la nostra Nació, però crec que ens mereixem donar-nos una oportunitat amb "La Casa Gran". Jo segueixo tenint els meus dubtes respecte al projecte de CDC, però amb l´elecció d´en Tremosa m´hi sento menys "agnòstic". Catalunya necessita un pla amb cara i ulls per fer camí, potser la via CDC no és la més ràpida (segur), però està clar que E ha dilapidat tot el seu immens potencial i ens hem quedat orfes. Cal ser també llestos; si hi ha un bon resultat electoral, l´opció sobiranista guanyarà indefectiblement força dins CDC, i això és el que interessa, oi?. Per altra banda, crec que també resulta del tot positiu que personalitats sobiranistes destacades de la societat civil entrin al món de la política. Il.lusió i apassionament és el que cal per airejar la flaire de grisor tecnòcrata (oi Sr.Guardans?).

diumenge, 4 de gener del 2009

ISRAEL: LA LLUITA CONTINUA! (II)



Com ja vaig avisar en el post anterior, als progres apàtrides amb problemes digestius els hi recomanaria no seguir llegint, una vegada més, gràcies. Ja hem entrat al cau on s´amaguen les rates, en l´hinòspit territori des d´on fa mesos s´aterroritza a tota la població del sud d´Israel. La barbàrie no coneix de treves, això és per a la civilització. Ja veurem com lluiten en el cos a cos contra el Tzahal, no els hi serà tant fàcil com llençar míssils contra inocents ciutadans lliures de l´Estat d´Israel. Hamàs, és en realitat un fre per les legítimes aspiracions palestines a esdevenir un Estat. L´objectiu d´aquestes bèsties fanàtiques no són els drets del poble palestí (Tardà: què cony feies en mig dels islamistes?, ets un ignorant o directament imbècil?); Hamàs forma part de la Internacional Revolucionària Islàmica (heu vist banderes palestines en els seves desfilades??, nooo, resulta que són totes verdes... ves per ón.
Hamàs és un moviment Internacionalista, com ho són els comunistes o els sociates nostrats, ells no tenen pàtria, ells tant sols tenen odi contra el far d´Occident. Hamàs és una organització messiànica i assassina que utilitza als ciutadans de Gaza com esclaus en forma d´escuts. Tot això és Hamàs, i res més que això. Fa fàstic veure com les manipulacions informatives estan convertint aquesta organització de criminals en una mena d´ONG; l´informatiu d´aquesta nit a TV3 ha estat una vergonya periodística (una més...i van...). Mentre´s Israel es segueix trencant la cara a primera línia de foc per la defensa de la seva Gent, per la defensa del nostre sistema de valors, pels nostres principis, una colossal tasca que ha de ser reconeguda per tots els pobles de Déu.

dissabte, 3 de gener del 2009

ISRAEL : LA LLUITA CONTINUA!



Als progres amb imbecilitat compulsiva els hi recomano que no segueixin llegint, gràcies. Vagi aquest post des del meu humil blog com a homenatge als milers de famílies israelianes que patiran el dolor de l´intervenció militar a Gaza. A Israel tothom participa en la defensa de la Nació, i tothom està disposat a donar la vida per la seva supervivència. Homes, dones, fills, nebots, pares... Israel, l´única democràcia en un enclau hostil, rodejat per dictadures teocràtiques, tiranies monàrquiques medievals i una massa de població fanàtica islamista que malda per la seva destrucció. Això és Israel, la nostra primera línia de batalla, el nostre front vers la barbàrie i el caos islàmic(ista). Si Israel cau, la civilització es submergirà en un perìode d´obscuritat. A casa nostra la mediocritat dels imbècils ens porta a patir un autèntic bombardeig mediàtic pro-Hamás que fa fredat. Com es pot ser tant mesquí? Només entenent que els qui ataquen sense desmai Israel no tenen cap sentiment de pàtria, podem trobar la clau de volta a tot plegat (oi senyors d´E?).

Glòria al Tzahal! Glòria al nostre exèrcit de Déu!