dimecres, 1 d’octubre del 2008

EL MALSON SOCIATA


La pesta sociata s´ha escampat arreu del país. Un poder absolut, mafiós i manipulador amb un objectiu definit: la destrucció dels valors que conformen el cos espiritual de la Nació. Són destres, sibilins i per tant, perillosos. La seva tàctica no és la destrucció frontal dels seus objectius, simplement promouen tot el que pot ofegar-nos a mig termini. Mitjançant el seu rodet mediàtic intoxiquen la ment dels catalans amb els seus conceptes i els seus contravalors. El PSOE ha prés el nostre Govern (gràcies Carod-Puigcercós, mai us ho agrairem prou) i juntament amb tot el poder municipal, que ja controlaven, han teixit una teranyina que cal estripar si no volem quedar-hi atrapats. La màfia sociata i els seus agents obscurs han realitzat ja les purgues que els hi calia als mitjans públics, i ara ja ho tenen tot. Aquests hàbils imbècils ens volen fer creure que parlar en castellà a Catalunya ha de ser el "normal" (així ja tenen l´excusa per emplenar TV3 de convidats i col.laboradors espanyols, apropant-se en segons quins programes a la mediocritat de les cadenes escombraria veines). Ens bombardegen amb com "mola" la multiculturalitat dels pebrots (és la òstia que a la classe del teu nano hi hagin xinesos, romanesos, peruans o marroquins, qualitat educativa sí senyor, a veure si hi ha sort i el teu nano deixa de parlar català d´una punyetera vegada!).
Intenten ensenyar-nos lo "guai" que és també ser espanyol (glòria eurocopera a TV3, Alonsitis, Gaseolitis: sentir-te espanyol és el que toca si vols ser "normal", i a més a més guanyen!). Et diuen que els musulmans tenen dret a construir-se mesquites (en sòl públic, és clar) i alhora si ets cristià et volen fer creure que ets una cosa rara. La immigració també és superpositiva, oi tant, sobretot quan families catalanes necessitades d´ajudes no les tenen ja que tots sabem on van a parar (concretament a les marques cares de roba esportiva; als cotxes de tres quilos i als "latin kings", que ara resulta que són una associació cultural). L´actuació dels anarquistes i comunistes durant la Guerra va ser lògicament exemplar, els nacionalistes catalans eren feixistes com ho eren els franquistes (així ho explicaven en una vomitiva sèrie de TV3 on el gran Daniel Cardona i Civit era titllat literalment de "feixista"). Israel és per ells també l´encarnació del mal, el culpable de tots els conflictes (no fos cas que els catalans prenguèssin exemple del que és la lluita per la supervivència d´un poble). I tants conceptes més progres, protohippies i espanyolitzants que malden per destruir valors arraigats en el nostre ADN com a Nació: Treball, Esforç, Déu, Pàtria i Orgull.

Ells es nodreixen dels seus graners electorals plens de colons, però no oblidem que el seu discurs està penetrant en certes capes de la població catalana que es deixa influenciar per aquesta mena de discurs progre que camufla molt bé la seva arrel espanyolista. Així doncs, malgrat la inutilitat dels actuals quadres dirigents nacionalistes, dos objectius han de esdevenir a hores d´ara prioritaris: foragitar-los del Govern de Catalunya i de l´Ajuntament de la capital (Déu nostro senyor ens lliuri de tornar a veure el cel barceloní tacat per la bandera invasora durant la Festa Major).
SOM I SEREM, MAI MORIREM!

VIA FORA!: TOC A SOMETENT!

10 comentaris:

Cesc. ha dit...

Benvolgut Gànguil,
Vinc enllaçat del bloc de l' Elies, m' ha agradat força els posts que hi tens al teu. No el coneixia.
Bé, t' afegeixo als "afavorits" i a veure si plegats ensorrem aquest malson del sociatisme.
Som i serem. M' ha agradat, també. Té una dosi d' optimime i d' afirmació del voler ser, del tot imprescindible pels temps que corren.
Salut i independència,
Cesc.

GOS GÀNGUIL ha dit...

Benvingut Cesc! A la casa del gànguil hi són ben trobats tots els patriotes!

Elies ha dit...

Hola company,

com ja t'he dit en resposta al teu comentari al meu bloc, t'he posat als meus links. Bon bloc, bon bloc i bones idees.

De camí cap a la terra alta, a l'alçada de Tivissa, hi havia una pintada en un mas que deia "SOM I MOLESTAREM", he he he

Anònim ha dit...

Compatriota,
El que sí que m' ha sorprès és el nick tant enigmàtic que t' has triat. Gos Gànguil.
A l' ecut d' armes hi ha el blau de la flor de lys francesa que era força cobdiciat fa uns segles, signe de distinció i elegància, però el gos té la cua amb un estrany gir, que li resta, aparentment, pedigree. Tot i dur un collar que el fa casolà, estimat.
Llegint els posts m' he pensat que eres un alter ego de l' elies, però al veure que estiuejes a Costa Brava i Cerdanya, he vist que coincidies amb mi, en els destins, però no pas amb ell.
Bé, ja tindrem temps d' anar-ho comentant.
Endavant les atxes.
Salut i independència,
Cesc.

GOS GÀNGUIL ha dit...

Company Cesc, déu n´hi dó amb els teus coneixements heràldics....però es tracta només d´un homenatge a la llegenda d´Otger Cataló i els 9 barons de la fama (la llegenda fundacional de Catalunya). Segons la llegenda, aquest fou el primer escut de Catalunya. Si cliques la imatge d´Otger Cataló t´enllaçarà amb la narració completa d´aquesta llegenda.
Salut i independència!

Anònim ha dit...

Compatriota Gànguil,
L' he llegit ara d' una atacada, l' enllaç, coneixia d' esquitllada la llegenda històrica de n'Otger, però no pas la del seu fidel gos Gànguil. Ara tinc el dinar al forn i no em puc encantar, però havent dinat, m' hi deleitaré amb una lectura detallada.
Felicitats per la tria de nick, a primer cop d' ull sobta, però és plenament encertada.
Salut i independència!
Cesc.

Anònim ha dit...

Benvingut Cesc al bloc d'en gosganguil...
Un patriota i amic que sap que es porta entre les mans!!!
Excel.lent com sempre!!!

Andreu Pujol i Mas ha dit...

La foto que has posat la vaig fer jo XD

Cesc. ha dit...

Benvolgut Gànguil,
Trobo que deixes reposar massa el bloc. Trobo a faltar dinamisme en una patum d' origen tant recent i com cal.
Salut i independència,
Cesc.

GOS GÀNGUIL ha dit...

Tens tota la raó Cesc, és cert; però disposo del temps que disposo...la feina se´m menja moltes hores, i els nanos...en fi, anem fent i seguirem fotent canya!