divendres, 5 de desembre del 2008

AVUI, 19H PLAÇA SANT JAUME

De cara a la concentració "Per una nova Constitució Catalana"que es farà avui divendres a la plaça Sant Jaume de Barcelona a les 19h i que pot ser un èxit important i trascendent, les entitats convocants us agraïrem que feu circular aquest SMS a tots els vostres contactes que considereu oportuns.

CONCENTRACIO PER UNA NOVA CONSTITUCIO CATALANA AVUI 19H PÇA ST JAUME EL MÓN ENS ESTARÀ OBSERVANT NO FALLIS CATALUNYA ET NECESSITA ARA MÉS QUE MAI PASSA-HO

Gràcies.
Catalunya Acció
http://www.catalunyaaccio.org/

3 comentaris:

Marc. ha dit...

No tanta manifestació inútil, i més anar a votar, i votar per Catalunya, i no per interessos de conservar cadires i sous.
El que no pot ser és que tota aquesta "mala llet" es transformi en abstencionisme, el resultat serà que ciutadants treurà 3 diputats més, i que el tripartit es perpetuara a la Generalitat. Si seguim a aquest pas el pròxim president de la Generalitat serà la Carmen Chacon, sinó temps al temps.

jordi ha dit...

estic completament d'acord amb en marc! (plas plas plas!!)

GOS GÀNGUIL ha dit...

Companys, jo crec que cap manifestació és inútil, ara bé, evidentment cal visualitzar-ho a les urnes....en les properes eleccions nacionals s´ha d´anar a votar en massa i hem d´arrossegar a tothom (encara que sigui amb una pinça al nas, s´ha d´anar a votar per fotre aquesta gentussa fora)