dimecres, 18 de març del 2009

ALERTA! : EL FULL DE RUTA JA ÉS DISSENYAT.


Els sociates ja ho tenen tot planificat. Cada dia estic més convençut que el que era una simple intuició personal acabarà esdevenint una realitat. Hem de tenir en compte dues coordenades en les que ens hem de moure: el finançament i les eleccions europees. El finançament serà una misèria, una humiliació més tal i com ens esperàvem; i què farà la crossa sociata de Calàbria? Si volen pretendre sobreviure hauran de trencar amb el tripi, o forçar que el tripi es trenqui (suposo que el gran estratega dels nostres temps, en Putxi, ja haurà pactat "com" amb la màfia de Nicaragua; imagino també que els poltronistes irreductibles com el Lenin del Bages acceptaran la decissió del gurú, mentre´s que la morsa anirà perduda...). Si això succeís, és clar que aniriem a eleccions anticipades.
E sortiria "reforçada" amb el seu rebuig del finançament, fet que impediria la gran patacada electoral esperada (això és el que es pensen, clar, els patriotes no som idiotes encara que s´ho puguin arribar a creure), i "el cordobés" podria convocar les eleccions quan l´hi sortís dels collons....que tal fer-les coincidir amb les europees? Els sociates pensen que s´espanyolitzaria la votació ( "Baix Llobregat power")i que això lògicament els beneficiaria. Una claríssima confluència d´interessos i una nova ampolla d´oxígen per aquesta xusma, just ara que hauran de passar comptes amb Catalunya. El que es va dient de l´existència de la data límit de Setmana Santa seria la confirmació, ja que el "tempus" dels esdeveniments així ho indicaria (el periode per convocar eleccions va clavadet, setmana amunt, setmana avall). Ergo...què hauria de fer Convergència per evitar aquesta estratègia? Jo ho tinc clar, just el dia que es faci públic l´acord de merda, presentar una moció de cemsura contra el Govern. Llavors desmuntaria la maniobra d´E i els forçaria a definir-se. SENYORS D´E QUÈ SOU PRIMER: CATALANS? O D´ESQUERRES......?

Per cert algú em pot explicar què collons és el "deute històric amb Andalusia?". Sen´s pixen a la cara i encara obrim la boca.........Déu nostro Senyor deslliuren´s d´aquest mal!

4 comentaris:

Dies de fúria ha dit...

Amic,

jo ja no sé què pensar. Ni quins càlculs fer...

L'únic que espero no equivocar-me... Fixa't bé el que et dic, L'ÚNIC QUE ESPERO NO EQUIVOCAR-ME, és que la gent normal n'estem fins als collons del tot plegat, i que això tindrà traducció electoral.

No podem seguir així ni un dia més. I vull creure que encara tenim esma per a reaccionar i acabar amb aquest calvari.

Elies

Adrià Izard ha dit...

Els socialstes ens la foten com volen, el problema és que hi ha el típic inútil embaucat que els segueix votant. No fotem si la merda aquesta anomenada PSOE (pq el PSC no existeix, només té el nom) està jugant amb nosaltres. És inconcedible no m'entra al cap com els poden seguir votant.
En fi,estem fotuts, havera com o solucionem...

Anònim ha dit...

si ens deslliure del Tripi2 ja farà prou!

Setembre Negre ha dit...

És espanyolisme (aquest si de pluja fina). Són la corrupció. Però els socialistes també són professionals de la política: saben moure hàbilment les fitxes, fer discursos que fan patxoca per engalipar el Poble convertit en massa -com diria en Xirinachs- i comptem amb un suport inestimable com són els mitjans de comunicació (ara ja públics i privats).

Aquesta hipòtesi que formules és factible i -sent com són especialistes en jocs de mans i el joc brut- fan respecte. Certament.
Més quan tampoc tenen una oposició dura i seriosa ni cap nou partit que pugui representar una llavor de canvi.

La tasca a fer amb familiars, amics, companys, a la cua del tren, a la sala d'espera del CAP,... per tal de fer-los-hi obrir els ulls és ingent. Hem d'extirpar aquest càncer per Catalunya que representa el Tripartit.