dimarts, 21 d’abril del 2009

TRAIDORS!!


Després de les declaracions dels actuals dirigents d´E després del gran article del Dr. Carretero, s´ha descobert l´engany que aquesta colla de desgraciats han estat elaborant. L´actual E no comparteix l´independentisme del Dr.Carretero i el conviden a abandonar el partit!. A cop calent, em pregunto com collons els vaig poder estar votant. Heu estat tots aquests anys jugant amb el sentiment dels catalans, us havíem fet confiança i ens heu estafat, traït i escupit a la cara. El vostre engany serà recordat per molts anys per tota una generació d´independentistes i patriotes que us va creure i us va donar la força que vareu tirar a les escombraries fent president de la nostra Nació a un sociata espanyol. Heu entregat la Nació, però no pas la seva ànima: TRAIDORS!! Amb tota la patxorra del món teniu la barra i les penques de convidar a anarse´n a algú que es proclama inequívocament independentista: MENTIDERS, ESTAFADORS I BOTIFLERS! Esteu incapacitats per la vida pública per sempre; vosaltres i tots els còmplices i cooperants necessaris. Heu enganyat al poble, i l´hora de passar comptes s´apropa....CALÀBRIA TREMOLA!!

6 comentaris:

Adrià Izard ha dit...

Tens tota la raó. L'òstia que es fotran a les properes eleccions serà tant gran, però tant. Ara potser ho poden maquillar una mica amb un bon cap com és el Junqueras però no tingueu cap dubte que a les properes eleccions, si no hi ha cap canvi (que amb el Carotis i la seva tropa de botiflers no crec), es fotran l'ostia del segle. Una baixada que els pot fer arribar a l'alçada del pp (en quant a vots i en quant a pactes també, uns a Euskadi i els altres aquí).
Que vagi bé el descens merescut Carod i la seva tropa.

Anònim ha dit...

AIXO DE MAMAR PODER,ESTA CLAR,QUE CEGA AL MES INTELIGENT. INAGINAT LO QUE FA AMB ELS MEDIOCRES.
JUGANT AMB BCN.

Miquel ha dit...

El temps posarà cadascú al lloc que li pertoca. I les eleccions s'acosten...

Albert ha dit...

Esquerra era Carod, i carod, es va aquedar apagat amb el tema de perpinya, ell va ser l'arquitecte de la nova linia d'erc i del tripartit, un cop fosa la llum de carod (recordem a les primeres de canvi del tripartit del 2003) , això se'n va anar a la merda, carod volia aguantar el tipus, però llavors van arribar tots els xupopteres d'erc àvids de poder i ganes de un seient de per vida, i així vam donar recolçament als impresentables del PSC o com dic jo Partit andalusista de catalunya..i ara per més indignació, ja no es molesten ni a defensar quelcom que ens identificava...l'independència...
DESPERTA FERRO...

Tresinores ha dit...

Amb el tripi1, Evolia dir Esquerda. Amb el Tripi 2, E vol dir "Esquela".

L'home del sac ha dit...

Són uns botiflers agafats a la menjadora!!!
Ja tenen més exvotants que votants, potser aviat també tindran més exmilitants que militants.