dilluns, 4 de maig del 2009

LA RESPOSTA

El juny de l´any passat vaig encetar l´aventura d´aquest vostre bloc amb un post en el que reflexionava cap "on" i "com" havíem d´anar. Doncs vet aquí que ja tenim la resposta al "Quo vadis Catalunya?" : Dr.Carretero, el gos gànguil a la seva disposició!
Patriotisme i Dignitat!



dijous, 12 / juny / 2008
QUO VADIS CATALUNYA?

Els anys passen depressa, el temps per desfer-nos del jou que ens ofega s'esgota; mentrestant els polítics que es suposa que ens representen han perdut totalment la legitimitat per defensar la nostra pàtria. Uns han decidit prioritzar l´esquerranisme progre congelant les seves aspiracions independentistes; i els altres dubten si posar fil a l´agulla definitivament per tal d´assolir la nostra llibertat. Jocs de poder per benefici del partit, dubtes, pors; la Catalunya mesella que ells representen, esperant a ser devorada per l´enemic secular. Però al final de qualsevol túnel sempre hi ha llum, i l´esperança és que la societat catalana segueixi organitzant-se més massivament encara per donar el tomb a tot això; les plataformes unitàries han d´empènyer amb força i aconseguir la Unitat de totes les organitzacions patriòtiques. Catalunya ha caigut en la trampa espanyola de la divisió esquerra-dreta, i no serem lliures fins que no aconseguim fer la divisió entre independentistes i unionistes. El temps s´acaba: els espanyols han pres el nostre govern i la immigració no té aturador. Nosaltres, com el poble jueu, també creuarem el desert i acabarem trobant el nostre oasi.
FRONT PATRIÒTIC!!
REVIFEM LES ESPURNES JACENTS DEL FRONT NACIONAL DE CATALUNYA!!

1 comentari:

Carles TV ha dit...

Ep! Els ratolins es foten a per tot,ja se sap. Referent al post dissenteixo patriòticament. El posat de mesies d'en Carretero no em convenç, diga'm raro!