dimarts, 23 de juny del 2009

L´IMPOSSIBILISME DE CiU I EL VAIXELL FANTASMA.

Mas considera que un referèndum d’autodeterminació “ara empitjoraria les coses”“Nosaltres mai hem posat límits a la construcció nacional del país, però primer hem de construir plenament la nació catalana de portes endins”, ha dit el president de CiU.




El problema Sr.Mas és que sense Estat propi és una utopia construir la Nació catalana. A hores d´ara, Catalunya és un vaixell fantasma que fa aigües per tot arreu i cal redreçar-lo urgentment. La vostra generació política és caduca i obsoleta. Honor, Orgull, Dignitat, Patriotisme, Unitat i Regeneració són el que necessita la Nació, i el 2.010 desde el transversalisme unitari de Reagrupament us demostrarem l´impossibilisme de les vostres utopies unionistes.

5 comentaris:

reflexions en català ha dit...

Sense un estat propi i amb un estat espanyol que ens és hostil no és possible "construir plenament la nació catalana de portes endins".

Salut.

Miquel ha dit...

El vaixell fantasma s'ha exposat finalment a la llum de la lluna i s'han vist les verdaderes cares de tots els pirates polítics de la nació, necessitem urgentment un cop de timó.

Marc. ha dit...

El que meyns fa falta al nostre país és més divisió, més fronts, més "mal rollo" entre nacionalistes i sobiranistes, em de ser realistes, marcar uns mínims (mai deixar la presidencia de la generalitat en mans dels colons espanyols), i anar fent país de mica en mica, amb les nostres eines (TV3, F.C.B, artistes, creadors d'opinió, història ....).
Ara el perdríem el referèndum, que no heu aprés res dels sis anys de sagnia amb el nou estatut... realisme i patriotisme, és el camí a seguir.. i sobretot superar vells traumes.

Marc. ha dit...

Tot i això, Salut i Força a la gent de Reagrupament, i sobretot Unitat.

GOS GÀNGUIL ha dit...

Benvolgut Marc, la garantia que no es torni a reeditar el tripi és Reagrupament. De mal rotllo cap ni un company, tot el respecte per tota la gent de militància nacionalista, faltaria més; el nostre objectiu és aconseguir la independència entre tots, però manca una veu independentista al Parlament que remogui les consciències i les esències acomodaticies de l´actual classe política catalana. Has de reconèixer que és una autèntica utopia que els espanyols ens reconeguin nacionalment, ni ho han fet ni ho faran mai a la vida. O com Múrcia o Estat Propi, i no tenim gaire temps per fer definitivament el pas, altra cosa seria condemnar-nos a l´oblit de la història com a poble.
Salut i Pàtria!