dijous, 9 de juliol del 2009

EL PAPANATISME PROGRE I LES BICICLETES DELS COLLONS


No puc més, ho sento, estic fins els pebrots de les bicletes. No ho aguanto més. Per si no fos suficient l´haver de patir l´incivisme de la majoria de ciclistes pels carrers de Barcelona, ara resulta que demà ja ni podré quasi bé treballar per culpa de les bicis dels collons. A Barcelona, l´ús d´aquest artefacte, ha esdevingut una tortura al servei del sociatisme dominant; un instrument de propaganda barata per idealitzar fins l´absurd un del seus conceptes més tramposos: la sostenibilitat. Sostenibilitat? El que es tracta com sempre és de putejar al ciutadà-conductor responsable que paga impostos i multes. Quants ciclistes respecten els semàfors? Quants circulen pels seus carrils? Quants no van en contra direcció? Quants no van per la vorera? Quins impostos de circul.lació paguen? Quantes multes reben? Quin miracle no haver-me emportat cap per endavant! El papanatisme progre que malgoverna l´Ajuntament de Barcelona, protectors de "perro-flautes" i escòria similar, promotors d´un guarrerisme tronat, mentors del .bcn (el .cat els hi provoca al.lèrgies) i tants altres actes de hooliganisme indecent, ara ens entafora en dia laborable una etapa del Tour de França. Demà hauré de concloure la meva jornada laboral al migdia, i per la tarda no tindré accès possible als meus clients: gràcies imbècils! En ple mes de juliol, un mes cabdal per tancar comandes, m´hauré de fotre...i a callar, només faltaria! O potser podria demandar a l´Ajuntament per danys i perjudicis? El quid de la qúestió rau en que aquesta colla d´inútils no saben el que és pencar i tant els hi fot, oi Hereu? Però no us preocupeu idiotes, en una societat amb poc esperit crític segur que hi haurà molta gent que seguirà les vostres consignes publicitàries i anirà a fer la "gilipollada" aquesta de l´onada groga (esperem que segueixin fil per randa les complicadíssimes instruccions nivell "hard").

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Trobo impressionant com s'imposa la bici des del govern. No es recomana, sinó que s'imposa. I es fa fins i tot infringint la propietat privada:

http://www.garlicandoil.blogspot.com/2009/05/idees-de-bomber.html

Dessmond ha dit...

A mi la història del Tour i l'ona groga em sembla de les coses més provincianes que recordo, des de la celebració dels aniversaris dels JJOO. L'alacalde Carlinhos Clos no els podria donar un cop de mà definitiu? Es va revelar com un sambero groc i consumat.
Quan de populisme de baixa estofa!

Miquel ha dit...

Avui, almenys, la gran quantitat de senyeres i estelades han guarnit una mica aquesta diada marcada per la caspa socialista habitual a Barcelona.

Albert ha dit...

Et dóno la raó. M'agrada anar en bici però no per Barcelona.
I el pitjor de tot és el bicing, que diuen que no contamina però per portar les bicis des del mar fins a la muntanya (perquè Bcn fa pendent i la gent només l'agafa de baixada) fan servir uns camions impressionants.

Adéu!

L'home del sac ha dit...

Doncs jo m'ho he passat la mar de bé anant a veure el Tour!!!
Per una ciutat com Barcelona és important poder acollir grans esdeveniments com aquests... Imatges precioses de Barcelona s'han vist a mig món.

Gerard ha dit...

Doncs, en el telenotícies d'ahir al vespre van posar unes imatges on un fan del tour anava mig embolicat amb una estanquera, un voluntari li explicava consignes en castellà de l'ona groga a una senyora que parlava català, i van enfocar una estoneta un edifici oficial on onejaven diverses banderes i la que es veia millor era la mateixa, tot amanit amb un papanatisme insultant sobre l'etapa catalana del tour i amb la imperiosa solidaritat ciutadana que havia evitat tota mena de catàstrofes del trànsit.

Per cert, i de la Volta, una de les curses més antigues d'Europa, què se n'ha fet, quins interessos l'han afonada?

Salutacions.

Anònim ha dit...

quina obsessio per mirar-se le melic oi gos ganguil?
Un esdeveniment que aporta beneficis economics a la ciutat en el seu conjunt (la despesa ha estat d'un milio d'euros i es calcula que els guanys seran de 30), que aporta alegria als carrers de barcelona i als seus ciutadans (600000 persones es calcula que l'han seguit al carrer tot i el mal temps), doncs com a alguns pocs els fot esporadicament el posen a parir. O potser els talls de transit d'unes hores t'han enfonsat el negoci?
Lo teu si que es provincianisme pernicios...sobretot per tu mateix.

GOS GÀNGUIL ha dit...

Anònim: m´has fet molta gràcia, ho reconec, he, he...."provincianisme perniciós"....i per tu què va significar el lamentable espectacle inaugural de la t1?...provincianisme mesell?....Res, torna a passar per aquí quan vulguis que tornarem a riure!
P.S. Per cert, sempre m´han dit que el meu melic és moolt eròtic..