dimecres, 2 de setembre del 2009

BARCELONA : EL FRACÀS SOCIATA

Gràcies a les rates sociates que malgovernen la nostra capital, Barcelona ha esdevingut el gran burdell d´Europa. Venedors ambulants, putes, carteristes, màfies xineses, turistes de xancleta i banyador, "perroflautes" i brutícia similar han trobat aixopluc en el bonisme retro-progre que practica el consistori de la capital de Catalunya.
Aquest és el resultat de la seva tant cacarejada política de ciutat oberta, oberta a la porqueria és clar. Han convertit Barcelona en un gegant parc temàtic finançat per la soferta ciutadania a base d´uns impostos estratosfèrics. A pagar i a callar! L´únic que interessa a la màfia sociata instal.lada a l´ajuntament és recaptar i massacrar als treballadors autòctons. No fa gaires dies la meva tieta m´explicà com una patrulla de la Urbana es posava les botes deixant receptes a una cantonada de l´Eixample mentre´s un tio d´uns seixanta anys passejava en pilotes pel bell mig del carrer...això és el que és Barcelona actualment. Els saquejadors municipals esquilen al personal mentre´s el fornici, la degeneració i els robatoris s´apoderen de la urbs. L´escòria està exclosa del cumpliment de les normes, però ai d´aquell pobre ciutadà que gosi cometre alguna infracció. Hereu, et recordo encara que et cogui, que Barcelona és la capital de la nostra Nació, i un honor tant preuat no pot ser tacat per un brut sociata com tú. Sodoma i Gomorra no pot tenir cabuda a casa nostra, com tampoc els mafiosos com vosaltres.

P.S. Gràcies a "El País" per la foto, així m´agrada, que es fotin d´òsties entre ells.....

3 comentaris:

Miquel ha dit...

Ja fa temps que el potencial de Barcelona com a ciutat que podria meravellar el món sencer ha quedat amputat gràcies a les polítiques multicutis dels últims governs.

Jo també en vaig parlar al seu dia aprofitant el llançament d'un videojoc que es desenvolupa a Barcelona, una vergonya tot plegat.

Dies de fúria ha dit...

És fastigós. Tens tota la raó.

Setembre Negre ha dit...

Ho subscric fil per randa. Els socialistes no tenen ni moral ni ètica ni res, només interessos propis, espanyolisme i degeneració (bé, aquests dos darrers conceptes són sinònims). Catalunya demana ètica, ordre i disciplina a crits.