diumenge, 27 de setembre del 2009

ELS GOSSOS BORDEN....SENYAL QUE CAVALQUEM!

Ridao retreu a Reagrupament que “s’ompli la boca” amb la independència


Més perles d´aquest botifler:

El secretari general d’ERC ha retret a Reagrupament que no diferenciï entre "la Catalunya real i la Catalunya virtual". Ridao ha criticat a la formació encapçalada per l’exrepublicà Joan Carretero, per parlar d’independència en comptes de treballar des de les institucions i crear les condicions per avançar en l’autodeterminació. “No per parlar cada dia d'independència es fa avançar el país”, ha apuntat Ridao en referència a Reagrupament.cat.

"Omplir-nos la boca amb la independència”, ha explicat Ridao, “no farà avançar més aquest país”. “Jo crec que el més important per aconseguir aquest objectiu polític -la plenitud nacional i la independència- és parlar i aconseguir les condicions objectives", ha declarat Ridao a l'espai "L'entrevista" de Catalunya Informació.


Ridao, gràcies per clarificar a l´electorat català la seva elecció, moltes gràcies.

P.S. El proper imbècil que em parli de la Catalunya real li foto una puntada als ous!!

9 comentaris:

reflexions en català ha dit...

"Quan algun pobre imbècil parla de la Catalunya real, sempre em ve al cap la frase d'un gran home: "El realisme és una malaltia que es cura viatjant."

Autor: Abel Cutillas.

Font: Vista al llibre 'La mort de Miquel Bauçà'. Editorial Fonoll, 2009, p. 110.

bacus ha dit...

tu i jo som irreals un holograma o vivim a mart ves a saber.

Damià Folk ha dit...

Quin desgraciat!. Diu això perquè es veu amb un diputat i gràcies. Traidor a les brases!!

Cesc. ha dit...

Queda clar que aquest subjecte on neda còmode és deixant-se la pell redactant estafatuts d' autonomia...obtenció de condicions objectives, en diu... del montillisme estèril.
Mentre el seu company de despropòsits titlla els seus acòlits de ganduls, trepes i freakis, en Ridao diu que són els que fan la feina.
S' hi ha fixat, aquest.
Quina colla!
Salut i independència,
Cesc.

L'home del sac ha dit...

Saben que al pas que van, prou sort en tindran si conserven alguna cadira al Parlament... ho tenen clar.
És una llàstima per unes sigles històriques com aquestes, però em penso que la que es fotran serà monumental.

Tresinores ha dit...

Veient aquesta cosa, i el que diu, nomes puc felicitar a Catalunya i els catalans. Despr´´es de decepcionar tant i enganyar vilment, ara la gent hi torna. Un cop mes. Una vegada i una altra.

Albert ha dit...

em fà gràcia, com ara desde esquera, s'han "abanderat" del moviments independentista d'arenys,i de tot els que s'està coent en aquestos moments...

Anònim ha dit...

LA CATALUNYA REAL,DEU SER LA DEL SRO.FORTUNY,AMIC I CORRELIGIONARI DEL SRO RIDAU,QUE HA GASTAT 27000 EURACOS, NOSTRES PER CERT,PER FER PATETICAS LLISTETES.
JUGANT AMB BCN.

Índia ha dit...

Això és cinisme pur i dur! Aquesta cançoneta que cal treballar des de les institucions i bla bla bla bla és el mateix que se'ls hi deia des de Convergència quan ells eren a l'oposició...i des d'ERC es posaven de mans al cap, acusant CiU de sucursalisme...Ara ells fan el mateix! Per això, srs. d'ERC, molta gent us ha deixat de votar!