dijous, 24 de setembre del 2009

ENDAVANT SR.LAPORTA!



Quina vergonya la d´aquesta colla de subhumans. Després del Millet "way of life" i les vergonyants omissions de la podrida classe política ("culpa in vigilando" o connivència activa?); després d´informes absurds costossíssims; esperverats encara per l´espectacular cagada publicitària (o no?) de la conselleria del Lenin del Bages, la màfia sociata ha reiniciat avui la cacera a un dels homes més brillants d´aquest país. Aquesta és la Catalunya que volen els sociates, un país de merda, agenollat i demanant permanentment excuses per existir. Un país sense honor, orgull, ni dignitat. Però heu de saber desgraciats que no ho aconseguireu. Tenen molta por, i el tuf dels dodotis es comença a fer ja insuportable. Laporta, Joan Laporta, un home valent. La secta tractarà de nou tombar-lo, però no podran, malgrat els seus ingents esforços, no podran.


Quina setmaneta que ens han regalat, sembla que la caduca classe política actual s´entesti en fer-nos la campanya electoral. Estan tots plens de merda, hipotecats pels interessos de poder; enganxats a les cadires uns, i somiant enganxar-s´hi els altres. Resulteu profundament patètics. Nosaltres, mentre´s, a lo nostre: a treballar per Catalunya i a fotreu´s el vostre tauler d´escacs pels aires. Som Reagrupament!

2 comentaris:

L'home del sac ha dit...

Endavant!!!
La caça d'en Laporta ja ha començat. Li tenen por, molta por. Tots li tenen por. Li tiraran a sobre totes les mentides i calúmnies que puguin. Ja pot anar en compte, perquè qualsevol petita relliscada que tingui l'amplificaran i multiplicaran per mil.
Estan molt nerviosos. Senyal que anem per bon camí!

Dies de fúria ha dit...

Sí senyor, més clar impossible.

Amunt i crits!