dijous, 10 de setembre del 2009

LA NOSTRA PRIMERA VICTÒRIA!



Espanya ha tornat a ensenyar, una vegada més, les seves vergonyes. Amb els esforços ingents per impedir una consulta popular a un poble d´uns vuit mil habitants ens han demostrat que ens temen, i això pels catalans pot significar la primera victòria en dècades. Quan veus que l´enemic té por és quan comença a cagar-la, resulta incomprensible designar a un advocat militant de Falange per representar l´Estat (en teoria democràtic) i alhora autoritzar una manifestació feixista que preten coaccionar als arenyencs que aniran a exercir la màxima expressió democràtica que es coneix. La democràcia espanyola i el joc de les llibertats "ad hoc". No és cap secret que el país que ens té colonitzats és la vergonya més gran del món occidental; són els bàrbars d´Europa, l´escòria que ens ofega, i ho hem d´aprofitar. Estan nerviosos i continuaran cagant-la (si us plau TC no ens defraudeu), motiu pel qual hem de seguir mantenint la tensió secessionista arreu. De ben segur que la iniciativa d´Arenys de Munt serà seguida per molts municipis i s´estendrà com una taca d´oli, s´ha de continuar fustigant Espanya. Però ara mateix, els catalans tenim un taló d´Aquiles, i aquest no és cap altre que la nostra representació política. Hem de subvertir l´ordre actual a les properes eleccions al Parlament, ja que no ens enganyem, la independència no es proclamarà mai des dels municipis, es proclamarà des del Parlament de la Nació. Hem d´apartar als farisseus d´E de forma urgent, ells són l´error que pot provocar no aprofitar les cagades hispàniques. Als municipis sí, i al Govern no mouran ni un dit per no fer emprenyar al cordobés (no perdèssim pas el sou!); tractaran de seguir estafant a la gent independentista de bona fe per que els tornin a votar i tornar a pactar així amb els espanyols del Baix LLobregat, farisseus de baixa estofa FEM-LOS FORA! Podem guanyar i guanyarem. Mentre´s però, un grup cada cop més nombrós de Patriotes ens estem organitzant per fer visible al Parlament tota aquesta tensió secessionista que va pujant de to. L´independentisme no existeix políticament, i ha de ser-hi, només així es podrà intentar fer el necessari tomb dins el món convergent (veritablement admiro a la gent que s´hi està deixant la pell). Cal fer pinça, i la definició de pinça, és precissament això, calen dues palanques per crear tensió: la via municipal ja ha començat a actuar; la via política serà Reagrupament.

P.S. Grandíssim en Laporta amb la seva presència a la manifestació per un Estat Propi. Patriotes amb coratge i valor és el que necessita Catalunya, gent que creu que la llibertat no es demana, s´agafa.

6 comentaris:

Eva ha dit...

El millor de tot plegat és que l'actitud antidemocràtica d'espanya amb la moguda del referendum és inexcusable, cap estat amb dos dits de seny prohibiria un referendum que a més de democràtic és -malauradament- simbòlic i a l'hora permetria una manifestació feixista... en fi, caldria que això fos notícia a la premsa internacional, així els espanyols quedarien ben retratats.

L'home del sac ha dit...

Penso en Ecspanya i em venen ganes de vomitar.
Sento el que diu el nostre President i la ràbia s'apodera de mi.

JA N'HI HA PROU! VOLEM UNA DEMOCRÀCIA DE DEBÒ!

Índia ha dit...

La democràcia espanyola no és res més que una fal·làcia...I aquests dies queda més clar que mai!

Adrià Izard ha dit...

De fora vingueren i de casa ens tragueren! Hem de lluitar per defensar Catalunya Lliure i Catalana!!

Adrià Izard ha dit...

Hola,
he fet un petit canvi i el bloc que tu tens afegit a les direccions de la dreta passa a serel bloc personal.
El bloc titular Tot està per fer i tot es possible segueix igual però escrit per el pseudònim de Damià Folk i és a la direcciò: www.elmeupaiscatalunya.blogspot.com gràcies

Miquel ha dit...

Les fitxes de dominó han començat a caure, esperem que no s'aturi!