diumenge, 4 d’octubre del 2009

ICETA L´ÚLTIM!!!


Francament, no estic encara en condicions anímiques d´analitzar el que ha passat avui (ahir) al Palau de Congressos de Catalunya. Encara estic digerint l´embriac emocional que he gaudit avui entre la "classe patriota" d´aquest país. Quin goig, quin orgull ser part d´aquest exèrcit de patriotes. Estic convençut que el dia 3 d´octubre de 2.009 serà estudiat a les escoles per futures generacions de catalans. Un excitant punt d´inflexió en la història de la nostra Nació. Retrobament amb companys de tota condició, bloggers irreductibles, confidències a punt de whisky.....cony Arnau queee graaan (encara ho estic celebrant).............Salutacions precipitades a tort i a dret, felicitacions a grans pencaires d´una excel.lència infinita, complicitats, al.legria i per damunt de tot molt sentiment. Clar que hi ha País, i tant que n´hi ha! I nosaltres el mobilitzarem cap les urnes, fins la victòria final. Als mediocres, als corruptes i als unionistes només advertir-los que: ICETA L´ÚLTIM!! COMENCEU A CÒRRER!!
Salut i Pàtria!

P.S. Felicitats a tots els escollits per liderar la "marea grana"!!

6 comentaris:

Epístoles i pistoles ha dit...

Buah nens! Tenim molt camp per córrer, tots indica que seguirem triomfant igual o més que ahir! Increïble! Som imparables!

L'home del sac ha dit...

De moment he de dir que pel que he vist pinta molt bé.
Molta sort!

Anònim ha dit...

ANEM BE PER NO DIR MOLT BE,PERO NO LA CAG....PER VOLER CORRER.
RES DE GROLLERIA DESPOTICA,AL ESTIL BALLETBO.
RES DEL ESTIL AMANAÇADOR DEL SRO.BOLAÑO.
RES A VEURE AMB EL BUSCA-RAONS ZARAGOZA.
NOSALTRES NOMES ENS CAL UTILITZAR LA RAUXA ELEGANT DELS QUE TENEN LA RAO.
JUGANT AMB BCN.

Damià Folk ha dit...

Ànims, potser aquest Nadal no l'altre tindrem un govern unicament català. Declaraciò unilateral d'Independència ja!!! No ens deixeu marxar, és igual. MARXEM. ADEU ecspanya ,HOLA FUTUR!!!

Miquel ha dit...

Quin goig que feia el Palau i quina enveja a tots als que hi vau ser... Salut!

Albert ha dit...

haurem d'esperar aconteixements, les coses com sempre no sortir`ma tant bé com voldríem, pensa que estem molt dividits, i no estem fent pinya tots.
manca un líder, un carisma i més unió ( independentista, es clar )