dissabte, 10 d’octubre del 2009

L´ONADA GRANA, EL TSUNAMI QUE S´APROPA


Barcelona, dissabte 3 d´octubre (00:30h): tot fent un whisky després de sopar a casa d´un amic del barri....: "cony, dona´m la butlleta que la firmo i l´empleno ja, osti si que aneu en serio, sí" (pare de família, empresari, ex-votant de CiU i d´ERC: Reagrupat)

Barcelona, diumenge 4 d´octubre (15:45h): dinant a casa amb un matrimoni amic (de la colla de sempre), hora dels cafès....: "quina passada lo de l´assemblea que vau fer ahir. Quina gentada, no sabia que el Salvador Cardús i tanta gent de referència estigués amb vosaltres. Al final tindràs raó i aconseguireu el que ens vas explicar a l´estiu. Ja estava mig convençut (i convençuda), però després del d´ahir..caram quina patxoca!" (pares de família, treballadors sanitaris, ex-votants d´ERC de sempre: Reagrupats)

Mataró, dimecres 7 d´octubre (14:30h) : tot dinant amb dos clients meus....: "està tot fet un fàstic, això d´Espanya ens portarà a la misèria. Són uns lladres que ens ho foten tot, i a sobre es que el català si surts d´aquí el centre quasi ni l´escoltes, osti que això és Mataró....Mira que m´agrada el que diu el Carretero, aquest si que li fot collons, clar i directe tu....sense mariconades, no com aquests venuts del Carod o els altres de convergència....a xupar de la mamella i a "tomar pel sac"...mira que quan m´ho vas dir que t´havies ficat amb això de Reagrupament pensava que ereu quatre gats..i collons, aquests dies estic veient que sou tota una colla, i a més pel que vaig sentir per la ràdio, gent super preparada.....escolta i s´hi m´apunto?, és que no tinc temps per fer res....ah, per sis euros ja puc col.laborar?..ah, doncs...mira, ho faré...." (pares de familia, caps de vendes, ex-votants de CiU: un Reagrupat, l´altre s´ho està pensant)

Heus aquí el que està succeint aquests dies. 600 associats d´ençà l´Assemblea (en cinc dies!!) i sumant personalitats, com en Moisès Broggi. Ja som més de 2.800 associats, i això ja no ho atura ningú. La "Catalunya real" necessitava una veu com Reagrupament, una veu que tot fugint de la clàssica partitocràcia reivindiqués l´orgull de la catalanitat, la necessitat imperiosa d´esdevenir Estat ja, la unitat d´acció de tots els catalans siguin vermells, blaus o grocs, la recuperació dels valors que ens han intentat furtar. Hi han nervis arreu, mentre´s els sociates ens insulten i els convergents ordenen tancar files, al Putxi no se li ocurreix res millor que decapitar a la morsa...ja s´ho faran. La nostra batalla és a peu de carrer, teixint complicitats i captant simpatitzants per tota la Nació; un exèrcit mobilitzat amb els estendards de la Pàtria i de la Dignitat. Catalunya s´està aixecant, ho estem aconseguint i guanyarem. Porto cinc mesos d´èpica, vivint en primera persona esdeveniments mítics, i estic convençut que tot això no ha fet res més que començar. El vent ens bufa a favor, despleguem veles i a TOT DRAP! cap al nostre destí: la LLIBERTAT!

4 comentaris:

Dies de fúria ha dit...

Magnífic post! És així! jo també m'hi trobo!!!!

Manel des de l'exili ha dit...

El dimarts al vespre en el Bar del meu poble a Malgrat, també em va passar el mateix: tres reagrupats més!!

Miquel ha dit...

Quina empenta i quina il·lusió que està generant tot això. Potser seré el següent de Malgrat de es sumi a la marea grana. Endavant!

Josep ha dit...

A les eleccions de l'any 2003, ERC obtinguè 544324 vots. A les del 2006 baixà fins els 416355 vots. Així doncs, el mínim que hauria d'aconseguir REAGRUPAMENT és 127969 vots.

Digueu-me simplista.