dimecres, 13 de gener del 2010

SOCIATES "ON ICE"


Avui he tingut un despertar espectacular. Brutal. Endormiscat entre els llençols, escolto la veu del Basté anunciant la candidatura de Barcelona als Jocs Olímpics d´Hivern!!!???. He cregut estar somiant sota els efectes d´algun psicotròpic. La trempera matinera m´ha fet veure que no, que estava despert i ben despert. El primer que he pensat és que veritablement aquesta colla de delinqüents que ens governen la capital (i arreu) han d´estar acollonits. El babós de l´Hereu s´ho ha de veure molt negre per "pensar" una parida tant patètica com aquesta. La capacitat de sorprendre´m que tenen aquests sociates merdosos no té límit, ho haig de reconèixer. Són tant polivalents que igual et monten un prostíbul al mig del carrer, com se´n van de vacances per Mauritània a compartir la seva multicultitonteria amb Al-Qaeda. Queda clar que aquesta maniobra obeeix al darrer intent d´espanyolitzar-nos i evitar el que aquesta colla de mal parits anomena "desafecció". Volen canviar l´agenda pels propers anys, i no, l´agenda dels propers anys serà la que tots sabem.

Visca la Terra, Mori el malgovern!

6 comentaris:

Dies de fúria ha dit...

és una vergonya.

Carles TV ha dit...

I es pensen que són els més moderns del món aquests sociates.....és com fer els Jocs Olímpics a Somàlia! Els d'hivern a BCN? S'han tornat definitivament lelos!

L'home del sac ha dit...

Imagina't que jo quan ho vaig sentir també a l'editorial del Basté, mig adormit com estava, fins i tot vaig intentar fer memòria a veure quin dia era, no fos cas que fóssim el dia dels innocents...
Fer uns jocs olímpics d'hivern a Catalunya no em sembla pas malament, però sí que em semblen fatal les formes com s'ha portat tot i que només es fa per motius electorals.
Sort que a l'Hereu i a la seva trepa els queden quatre dies...

Adrià Izard ha dit...

Els socialistes estan com un llum d'oli. Ara pretenen fer una candidatura als jocs olímpics es que flipo! L'Hereu és un iluminetis que collons preten, segur que algun desgraciat el vota per aquest anunci però és jugar brut, els qui no governen no poden fer aquest anunci i si a més tenen dos dits de front no el fan. Aquest paio és foll, fotem-lo fora com a mínim... a i diuen ara és normal que la seu estigui lluny de la neu com Turí o Vancouver però no fotem no comparem els Alps amb Massella i La Molina

Setembre Negre ha dit...

Són la inconsistent política de façana permanent, són la corrupció permanent, són la descatalanització i l'espanyolització permanent sota sofismes multicultixupiguais i cosmopolites. Són el el dia de la marmota. Despertem-nos-en i, sobretot, fem despertar a la gent!

eda ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.