dissabte, 1 de maig del 2010

ATACS I DEFECACIONS DE LES RATES SOCIATES

Antonio Franco: "El secessionisme és bastant rural"
"el secessionisme està recolzat per entre el 15% i el 18% dels catalans, un percentatge que els indicadors solvents ja acrediten des de fa un cert temps".
"l’independentisme és sobretot patrimoni de la Catalunya menys industrial, menys tecnològica i menys cosmopolita".
"El pes electoral de les persones del segment partidari de trencar amb Espanya és molt superior al de la població urbana de l’àrea metropolitana de Barcelona, en general més espanyolista".

Aquestes són només unes quantes perles que ha defecat en un article al psoeriódico aquesta rata sociata.  Evidentment, no entraré a analitzar aquesta mena d´excrements. Ara, el que em ve de gust és dir el que a mi em surt dels pebrots.
Tal i com demostren els estudis més seriosos sobre el tema, a les presons catalanes l´idioma quasi bé exclusiu és l´espanyol. Aquest fet empíric, bé derivat del patètic nivell formatiu dels colons.  En un món globalitzat, ni el molt honorable xarnego de Cornellà sap parlar idiomes. Està també demostrat que l´àrea metropolitana de Barcelona està plena d´espanyolots sense estudis, de marujas repintades que van amb xandall i tacons al Carrefour, de quillos i lolailas sense glamour, de catetos, ignorants, bruts, i de gent que no mira mai la teletré i "que no hablo catalán, faltaría más".  Un estudi de l´Universitat de Stamford ha conclós recentment que els descendents de la immigració espanyola que han volgut viure com a catalans, s´han culturitzat i molts d´ells votarien a favor de la independència. No cal dir que l´ estudi d´aquesta prestigiosa Universitat, ha emplenat de nervis les clavegueres de Nicaragua. Un bon Senyor de les Rates ha de mimar el seu eixam, assegurar-se que al seu cau  segueixi regnant la merda. Franco, Franco ets un miserable manipulador. Ets escòria espanyola, una gegantina defecació sociata.  

P.S. Excel.lent notícia l´article del defecador; davant la propera sentència del TC, es posen ja les venes a la ferida. Ens seguiran atacant, i aquesta és una gran notícia. La societat catalana s´adonarà majoritàriament que ja no és posssible cap pacte amb Ecspanya, i que per no enfonsar-nos caldrà tirar endavant pel camí més curt.

Article al psoeriódico

2 comentaris:

Anònim ha dit...

I MENTRESTANT, ELS SEUS "AMOS DEL CARRER NICARAGUA" FAN EL NUMERET DE ENSENYAR LAS DENTS....
SAP GREU PER AN CASTELLS,QUE SEMBLAR PARLAR DE BONA FE.
JUGANT AMB BCN.

L'home del sac ha dit...

Putes rates colonitzadores, fastigoses i sociates!