diumenge, 30 de maig del 2010

ELECCIONS BARÇA- CAP. I: DESPULLANT A ALEXANDRE ROSELL

Col.lage divers, sobre els múltiples disbarats del candidat del Conde i de la caverna mediàtica ecspanyola:

"El soci de fora de Catalunya s'ha sentit exclòs"

DOMINI WEB DE LA CANDIDATURA : SANDRO ROSELL.COM (s´atrevirà a carregar-se el .cat de la web del club?).........sí, el Barça és de tots els ecspanyols!!

Recull de perles al grup creat a Facebook pro Alexandre Rosell: "Sandro Rosell, presidente del F.C.Barcelona, orgulloso de ser español" (cerqueu al Facebook, és revelador els suports que té aquest personatge........): 
David Martinez Martinetti Sandro Rosell: has de ser nuestro presidente, para que dejen de odiarnos a todos los cules y para que no nos vuelvan a tachar de independentistas. BARÇA O MUERTE, ARRIBA ESPAÑA!!
Salva Sanchez sandro presidente con sandro el barça es mas que un club porque con laporta es solo un club catalan.SI SI SI NOS VAMOS A MADRID trae a cesc sandro.
Manuel Casado Espero que seas el proximo presidente y hagas un Barca plural y de todos.
Didac Laruelo Un presidente que no excluya, que sabe que el barça es mas que solo Cataluña todos juntos ROSELL PRESIDENTE
Jorge Orviz Robledo Soy socio del F.C.B. el num. 127629 para ser mas exacto y residente en asturias y me he enterado hace poko q no hay posibilidad de votar para la gente q no este en el camp nou el dia d las elecciones. me parece una discriminacion muy grande y q perjudica claramente a Sandro Rosell en las elecciones, porque la gente q n...o es d catalunya lo va a tener muy dificil para viajar ese dia y la mayoria no ira, asi q el voto de los españoles del barça se vera muy mermado por ese motivo. Con este mensaje quiero denunciar esta discriminacion y animar a Rosell a q si gana las elecciones(aunque no pueda contar con nuestros votos) haga algo para quitar esta barrera dentro de uno de los mejores clubs del mundo
Aurelio René de Nicolás Mi apoyo incondicinal, aunque sea del Real Madrid, a la candidatura de Sandro Rosell. Ya está bien que se quiera manipular a un Club del prestigio del Barcelona por este impresentable Laporta. Tengo un hermano y amigos que son culés. Un abrazo.
Jose Jimenez Fariña animo sandro tu vas aser el proximo presidente y aras un barça para todos y no para unos pocos visca el barça,viva españa y visca cataluña

Aquesta és una petitíssima mostra dels suports que té aquest tal Alexandre Rosell........no hasse falta desir nada más.....o sí, en el CapII segueix el festival..... 

5 comentaris:

Jordi Benplantat ha dit...

Benvolgut company. Jo no faria gaire cas de comentaris de tercers a internet. Basicament en Rosell representa una manera de fer les coses "a la florentina". No nomès poc compromès amb el pais, sino malbaratador i lacai, hereu del nunyisme.
Jo també conec socis forans que diuen sentir-se poc representats. La meva resposta es sempre la mateixa "si no entens el que es el Barça, per que coi ets soci?. El Barça ja es així abans de que tu t'en facis de soci. Si el vols canviar, millor marxa".

Dies de fúria ha dit...

uf...

Anònim ha dit...

Suports del tot reveladors. És un candidat nefast des d'un punt de vista no només nacional, també social, econòmic i esportiu. Amb ell, tornarem a veiure un nuñisme 2.

L'home del sac ha dit...

Espero que no surti el·legit... seria un pas endarrera. Crec que n'Ingla i en Ferrer s'haurien d'unir... malgrat que no agradi a en Laporta.

Albert ha dit...

Potser no seria el president més catalanista, però ara mateix l'escolliria abans que la resta de candidats, no perquè em sembli una magnífica opció (ja que té força punts en contra), però encara em semblen pitjors la resta de candidats.

Adéu!