dilluns, 31 de maig del 2010

ISRAEL : MAI ESTARÀS SOL!

Aquesta matinada el Tsahal ha avortat un nou atac a la democràcia i a la llibertat. La  suposada "flotilla" pacífica resulta que amagava a insignes terroristes com Raed Salah (líder del moviment islàmic d´Israel), a més de transportar clandestinament armament a Gaza. És una curiosa manera d´enviar material humanitari a la població de Gaza, molt curiós....i molt ben preparat, tot sigui dit. Estem davant d´una operació de màrketing anti israelià muntada per la sinistre aliança entre l´islamisme i el comunisme internacionals. Així ens trobem amb un passatge farcit d´islamistes radicals turcs, agents d´Hugo Chávez, parlamentaris de la tronada esquerra europea, turistes catalanes de lo més xupi guais, armament divers, voluntaris yihadistes, comunistes ecspanyols amb molt temps lliure i moltes penques......i un llarg etcètera d´enemics de la nostra civilització; la majoria d´ells, tot sigui dit, usats com a estúpids necessaris dins l´operació. Aquesta maleïda "flotilla" va obviar l´advertiment fet per les autoritats israelianes que giressin cua. El seu pla era desafiar l´estat d´Israel, i amb la IDF no s´hi juga. Els valents soldats israelians han iniciat aquesta matinada l´abordatge i han estat atacats amb armes de foc i pals de ferro per part de la tripulació. El trist resultat és el que tots sabem: 12 soldats ferits de gravetat, i uns 14 islamistes morts. El que havia de ser un abordatge sense trets, Israel sabia que es tractava d´un desafiament en tota regla, s´ha acabat convertint en un bany de sang.
Els enemics d´Occident ho han provocat atacant a la IDF, i en legítima defensa s´han defensat. És així, tal cual. Ha estat una vergonyant operació de màrketing i la "flotilla" ha anat a buscar la guerra. Tot ho tenien planificat, i aquí segurament qui ha fallat han estat els serveis secrets d´Israel, havien de saber que els atacarien, i aquí és on han fallat.
A partir de ja començarà una nova ofensiva contra Israel i el seu dret a existir, però tots els seus enemics han de saber que el poble escollit no es rendirà mai!! Quan tothom en sigui conscient, arribarà la pau.

Us penjo un interessant video sobre els passatgers de la "flotilla" pacifista entonant càntics de guerra en que demanen la desaparició del poble jueu....molt pacifistes no sel´s veu, no? Més aviat semblen una colla de yihadistes disposats a arribar a Gaza per lluitar....

"Gaza jihad flotilla participants chanted Islamic battle cry invoking Muhammad's massacre of Jews" 


I aquí la descripció en anglès dels fets cantats pels terroristes de la "flotilla".

"[Remember] Khaibar, Khaibar, oh Jews! The army of Muhammad will return!"

Khaibar is the name of the last Jewish village defeated by Muhammad's army in 628. Many Jews were killed in that battle, which marked the end of Jewish presence in Arabia. There are Muslims who see that as a precursor to future wars against Jews. At gatherings and rallies of extremists, this chant is often heard as a threat to Jews to expect to be defeated and killed again by Muslims.

Al-Jazeera also interviewed a woman who said that the flotilla participants' goal was "one of two happy endings: either Martyrdom or reaching Gaza."

9 comentaris:

Dies de fúria ha dit...

100% d'acord! Gran i valent article, amic!

L'home del sac ha dit...

Doncs en això no estem gens d'acord. Jo crec que Israel es passa contínuament de la ratlla i Occident hi ha de fer alguna cosa. No se'ls pot permetre tot. Que desocupin Palestina i deixin de tocar els ous a la gent que hi viu i llavors parlarem del que és auto-defensa.
No entenc aquesta admiració que comparteix part del nacionalisme català amb la caverna d'admiració cap a Israel.
La creació d'aquest estat va ser un gran error històric que ara en paguem les conseqüències. Si vosaltres haguéssiu viscut en aquella zona quan van arribar els jueus i hi van proclamar el seu estat, ara potser també els voldríeu llençar al mar. No es pot formar un estat on hi viu una altra població...

MAC ha dit...

Tens tota la raó i tot el meu recolzament! som els bons!

Oriol de Mollerussa ha dit...

Home del Sac, com et responc en un altre bloc, estàs equivocat en un punt del que dius. Malgrat que la majoria dels jueus que hi ha actualment a Israel són d'origen immigrant, a Israel sempre hi ha hagut presència jueva, encara que durant molt de temps van ser una minoria.

Josep ha dit...

Ha estat un gravíssim error. Israel té dret a defensar-se, però això és donar-li arguments als seus enemics.

Marc-cb ha dit...

Només confio que a dia d'avui tothom vegi que les excuses d'introducció d'armament són una autèntica pamema.
Noi t'has ben lluit amb l'articulet...

Hasbarats ha dit...

Totalment d'acord. Una abraçada!

Anònim ha dit...

ONDIA NANO¡,EN QUIN MON VIUS?.CONEIXES ISRAEL?ET RECOMANO UNA VISITA,I DESPRES EN PARLAREM,ALLO NO ES UN PURGATORI AL ESTIL "LOOST",ALLO ES UN INFERN A MANS DE QUATRE "PIRATS.RELIGIOSOS AMB TRENETES"...ALLO JA NO ES EL SOCIALISTE ESTAT DE LA NOSTRE JOVENTUT.
JUGANT AMB BCN.

GOS GÀNGUIL ha dit...

Elies, Hasbarats, Xammarc, Oriol: sempre per la causa de la veritat!

Home del sac: mira que coincidim en coses, però pensa que Israel l´únic que fa és defensar-se sempre; és la única democràcia de la zona i s´ha de defensar!

Josep, l´error va ser no preveure que els atacarien només entrar al vaixell, anaven amb armes de paintball!! Van pensar que seria com sempre, que entrarien al vaixell i canviarien el rumb i s´ha acabat.i es van trobar amb el q tothom sap...

Marc CB, amèn

Anònim: no he seguit Lost, així q no sé de quin purgatori em parles. El que sap tot el món civilitzat és que Israel és la única democràcia de la zona; que està rodejat de règims teocràtics i dictadures islamistes que volen la seva desaparició. Israel no fa cap altra cosa que defensar-se. Si això passés, seria el començament de la fi del món occidental. Com sempre he dit, si Israel cau, tots caurem.