dimarts, 25 de maig del 2010

JO VOTARÉ MARC INGLA : EL MILLOR EQUIP PEL MILLOR MODEL


Aquest migdia, he donat la meva signatura de suport a la candidatura de Marc Ingla. Sense cap mena de dubtes es tracta de la millor opció per assegurar el model exitosament comandat aquests darrers anys pel president Laporta.  Després d´aquesta presidència excelsa, cal continuar amb el camí traçat, persistir en el model i així perllongar el període més gloriós de la història del nostre Barça. Jo, Laportista irreductible com tots sabeu, crec que en Jan s´ha equivocat apostant pel Jaume Ferrer. Una aposta, tot sigui dit, feta amb la pinça al nas. Entenc el seu enuig amb en Soriano pels fets de l´estiu de 2008. El fet és que els dimissionaris no van soportar la pressió mediàtica proespanyolista, alhora que el nostre President esdevingué exemple de resistència i victòria pel País. Malgrat tot, i davant el perill que pugui guanyar l´Alexandre Rosell (t´avergonyeix també tenir un nom català, i per això et fas dir Sandro?) hagués estat més assenyat crear una potent candidatura unitària (us sona això?) per fer front al rival a batre. Esperarem un miracle unitari de darrera hora, però francament ho veig quasi bé impossible. I així les coses, no hi ha cap dubte que per fer front amb èxit al candidat de l´espanyolam mediàtic, l´equip de l´Ingla és el més ben preparat i el que millor pot assegurar la continuitat del model. I del rival a batre, què? Doncs en breu faré un petit glossari de despropòsits per possibles despistats.

Visca el Barça i Visca Catalunya Lliure!

 P.S. en Sandruscu "l´encausat" s´acaba de merèixer una bona vomitada després de lo d´avui (en breu). Menys demandes i més aclariments. Exigim explicacions de l´amic de Florentino, i ja en són masses les explicacions que ha de donar.......ni el Conde et podrà tapar!

1 comentari:

L'home del sac ha dit...

En Laporta s'ha equivocat i molt donant suport a en Ferrer, perquè no té cap possibilitat de guanyar i no fa més que dividir i entregar-li la presidència a en Sandro. Espero que es puguin posar d'acord encara que sigui a última hora.