dijous, 20 de maig del 2010

ROURA DIMISSIÓ! FORA TERRORISTES DE LA NOSTRA TV!

Joan Roura, sots-cap d´internacional de TV3, ha fet unes declaracions en una   entrevista a El Punt 
aquest passat diumenge que no tenen desperdici.  Aquest tipus de periodista infecte és el que ha creat el càncer sociata que manipula els nostres mitjans públics. Aquesta és una de les "seves obres de Govern", un altre deliri progre, una altra patada als ous de la decència. El que ha dit no és quelcom inocent, no és una simple declaració multiculti de mocador de quadrets que han posat de moda, la cosa és més greu. Aquest subjecte s´ha posicionat en contra de l´existència d´Israel, ha defensat Hamàs i ha dit tota una sèrie de barbaritats que mereixerien ser portades a judici per apol.logia del terrorisme. Aquest fill de puta, omet que Israel és l´únic Estat democràtic de la zona; omet que està rodejat d´enemics que malden per la seva desaparició com a poble; omet que és la nostra primera línia de batalla contra la barbàrie islamista; omet que si Israel cau, Occident cau. El molt cabró omet que si Israel és destruit, la civilització cristiana occidental  estarà amenaçada pel caos. Roura, ets un terrorista. Que Déu protegeixi el poble d´Israel!


Heus aquí alguns amiguets d´aquesta rata genocida:



7 comentaris:

bacus ha dit...

i tu pitjor enlloc d'anar a l'arrel del problema.

que està rodejat d'enemics que el volen destruir, i que vols que es deixin encular, potser tu si t'invadissin musulmans europeus del est i es follessin a la teva filla si en tens i t'expropiessin la terra et quedaries tan ample.

bacus ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
L'home del sac ha dit...

Home, des d'un punt de vista històric i de justícia, discutir l'existència de l'estat d'Israel hauria de ser el més normal del món... Que unes persones formin un estat en un lloc on hi vivien altres persones és una cosa mai vista i que espero que mai més es torni a veure... Només un fet excepcional com l'holocaust i el sentiment de culpa per no haver-lo aturat permeteren una barbaritat com aquesta.
Altra cosa és que tens raó en les altres coses que dius... però la creació de l'estat d'Israel és una injustícia que ens persegueix en la història i és la font de molts dels problemes actuals...

Anònim ha dit...

Aquest paio pot delirar tant com vulgui. Però no te dret a pretendre imposar els seus deliris mitjançant el telenoticies de TV3, que gràcies al Roure ja no és la nostra sinó la de Hamas i Hizbul·là i l'islam político-militar, sobre els catalans aprofitant-se del seu càrrec. Atorgat per d'altra púrria com ell. Prou d'estalinistes islamòfils, prou de la seva merda propagandística als mitjans catalans!!

sànset i utnoa ha dit...

Aquest és un tema molt complex que cal mirar amb fredor. És clar que en Roura està desencertat i arriba a ser denigrant el que diu.
Els catalans, històricament, som pro-israelians, però cal tenir en comte que si tenen Estat va ser per les barbaritats que es van cometre durant la 2GM. I tenen Estat en deteniment d’un territori on ja hi vivia gent. També cal que tinguem present que no només tenen l’extensió de l’Estat que se’ls va atorgar unilateralment des d’Ocident, sinó que disposen de territoris ocupats.
El problema està en com es va gestar l’Estat d’Israel i els interessos que en té Occident. Tota nació ha de tenir un Estat, ho veig clar. Però cap territori vol que li’n extirpin una part.
Com he dit, el tema em sembla de difícil solució i intueixo –sense ser cap llumeneres- que va per llarg, per molt llar.

Molt bon bloc, t’aniré visitant!


*Sànset*

Albert ha dit...

Entenc el teu punt de vista, però crec que també té una part de raó.
Adéu!

reflexions en català ha dit...

Cony, la meva dona m'acaba de dir si havia llegit les decles del talibà aquest dels collons.

Al carrer!