dijous, 10 de juny del 2010

ELECCIONS BARÇA - CAP II (i últim) : ALEXANDRE EL BRUT.

Des de que ha començat la campanya, s´ha acusat des de tot arreu a Marc Ingla i a Joan Laporta de fer joc brut vers la candidatura d´Alexandre Rosell. Ai, ves quina cosa.....joc brut....ha, ha, ha, ha.., però amb la careta de bon jan que posa en Sandruscu, tant tendre ell amb les seves orelletes a l´aire.....El nivell manipulatiu dels mitjans no deixa de sorprendre´m, francament. Ja és hora que algú digui que aquest candidat porta cinc anys fent guerra bruta, o més ben dit, tots els poders fàctics d´aquest país han estat practicant la guerra bruta en el seu nom contra la millor junta que ha gaudit el Barça en la seva història. I ell, immaculat, utilitzant el seu silenci actiu. És molt meritori el que ha aguantat el nostre President tots aquests anys, propi d´un heroi, o millor dit: d´un súper-heroi. I és que francament, presentar-se com un santet que no ha obert boca i que no s´ha posat amb ningú fa riure quan La Vanguardia, Mundo Deportivo, Sport, Gol (el gratuït subvencionat pel tripi), Periódico, Catalunya Ràdio, RAC 1, etc han estat fent-li una precampanya de cinc anys, amb moció de cemsura inclosa. I aquí tenim al meu candidat, l´Ingla. Indubtablement l´equip més brillant que garanteix la continuïtat del model. No és un gran orador, està clar, i tampoc transmet magnetisme, és evident, i a més aquests dies s´ha perdut, la veritat. Ha volgut atacar al Brut, i no ho ha sabut fer. Aquestes coses s´han de fer bé, s´ha de ser una mica més fill de puta....Espero que en els debats que resten, el meu escollit deixi ben clar que el model esportiu d´èxit i la catalanitat expansiva del club quedarà intacte tot fent entrar en contradicció al Brut. A tothom li ha de quedar clar que aquest home és l´escollit pels 400 (les 40 mítiques families que han controlat sempre el país), és dels seus i el volen col.locar. Té el suport de tots els grups mediàtics, tant catalans com espanyols. És el candidat de la caverna. Ell és el poder dels de sempre, dels que volen un Barça mesell amb una catalanitat acomplexada. Un Barça reprimit, un Barça fosc com ho haviem estat fins l´arribada a la banqueta de l´holandès volador. És un demagog de poca monta, amb interessos obscurs; si guanya, serà el responsable de l´esfondrament del model de catalanitat i èxit del nostre club. I amb un intervencionista com aquest, la pregunta és: què farà l´any que ve en Pep?  

Per acabar, us deixo les preguntes que vaig enviar per mail a aquesta candidatura, encara espero resposta)
Sr. Alexandre Rosell:
Pensa desfer la pedrera fitxant al director tècnic de l´Espanyol de Cornellà? Vol potser implantar l´estil de joc de l´equip metropolità?
El director tècnic que diu que té fitxat, sap si Guardiola hi estarà d´acord?
És veritat que ha intentat fitxar Rudy Fernàndez? Sap si Xavi Pascual el vol?
És cert que era contrari al fitxatge d´Eto´o, per por a que Florentino s´enutgés?
La seva amistat amb Florentino, va més enllà de la personal i familiar? És un bon padrí?
És veritat que tenia ja preparat el fitxatge del seu amic Scolari al desembre de 2003 quan volia carregar-se al Rijkaard? (sort que la junta no li va fotre ni cas).
La seva mala relació amb el nostre President d´Honor, ve derivada per l´affair del fitxatge de Davids? Com vosté es negava i Davids va acabar sent fonamental, doncs això.... 
L´Hotel que vol construir la seva candidatura, qui i com el gestionarà/explotarà? Hi intervindrà Meridia Capital Partners? (l´empresa de capital risk que té el Sr.Faus, tot un tauró de l´especulació immobiliària)
Estava al darrere de la moció de cemsura presentada per Oriol Giralt el 2008?
És veritat que aquest intervencionisme que sempre ha practicat posarà en perill la continuitat de Pep Guardiola?
És cert que per vosté defensar Catalunya és fer política? O demanarà perdó per ser català?  
És veritat que va col.laborar amb el seu amic Florentino mediant en el robatori de Figo?

Agrairia em respongués a aquestes preguntes, ho necessito per acabar de decidir el meu vot.
Gràcies i a reveure. 



Una foto curiosa... I autèntica. Es va fer a finals d'abril i aplega, d'esquerra a dreta, Josep Maria Xercavins, empresari immobiliari, Artur Mas, president de CiU, Enric Lacalle, president de Barcelona Meeting Point, José Antich, director de La Vanguardia, Josep Cuní, periodista de TV3, Antoni Brufau, president de Repsol YPF i Joan Maria Nin, director general de La Caixa.
Asseguts hi ha, també d'esquerra a dreta, Sandro Rosell, candidat a la presidència del FC Barcelona, Antoni Vila Casas, mecenes cultural, Arcadi Calzada, expresident de Caixa Girona, i Antoni Puig, empresari.
El motiu de la reunió, naturalment, era parlar del Barça. (Font: Nació Digital).

P.S. Diumenge, a votar pel millor equip que pot garantir la continuitat de l´èxit del model Barça. A votar MARC INGLA!

Visca el Barça i Visca Catalunya Lliure! 



2 comentaris:

Jordi Benplantat ha dit...

Company
El que jo voldria saber es qui cobreix els avals de tots els candidats. Els del Sandro ja els veiem a la foto.
A mi el que mes m'ha agradat es el Benedito als debats.
Ingla i Ferrer tenen la taca de no haver estat capaços de fer una sola candidatura.

Joan ha dit...

El conseller delegat del Grup d'Empreses Matutes (el cacic d'Eivissa) figura a la llista del joc brut(Soriano, Ingla, etc.). Es pobre, potser? Quin numero de soci té? pocs anys de culerisme,molt pocs.I un familiar molt proper del Sr. Ingla és el responsable politic de la secretaria general de la presidència de la Generalitat okupada pel Sr. Montilla. Tè quelcom a veure amb els jocs d'apostes esportives que comercialitza una empresa del Sr. Ingla?