dilluns, 30 d’agost del 2010

CREDIBILITAT & RCAT


Doncs es veu que el que es veia venir que passaria, definitivament ha succeït. La bogeria en la que s´havia instal.lat des de feia mesos Rcat, ha eclosionat aquesta nit. Rcat s´ha desacreditat des de fa mesos amb els seus fets. El darrer (o no...), la suplantació de la personalitat de l´ex-coordinador de Sant Andreu en la suposada signatura d´un comunicat conjunt dels coordinadors territorials lloant les bondats del líder suprem. La persona en qüestió, està lògicament "com una moto", i ja ha abandonat l´associació (ho he confirmat amb el propi interessat). Però no vull seguir amb més misèries, no vull fer més sang, no cal. M´agradaria que els que encara esteu associats a aquesta organització reflexionessiu, i sé que molts ex-companys ho faran, penseu en el que deiem, el que ha passat i el que s´ha fet:

-"Rcat és una eina al servei del país i de la unitat independentista, no una finalitat" 
-"L´objectiu de Rcat és el de vestir una candidatura unitària a les eleccions al Parlament el 2010"
-Sobre la regeneració democràtica......."i per mostrar-nos creïbles davant el poble nosaltres mateixos celebrarem un procés de primàries amb llistes obertes entre tots els associats" 
-"O Laporta va amb Reagrupament, o Reagrupament anirà amb Laporta" 
-"O dimitiu vosaltres, o m´en vaig jo" (en l´esperpèntic ridícul del 30 de gener, amb el posterior gir xavista sense sentit).

 I m´estalvio passatges de nepotisme, incapacitat, insults, manipulació, amenaces, etc...que sincerament no em ve de gust comentar, per sort ja em queda mentalment molt lluny.
Reflexioneu reagrupats. Moltes juntes, coordinadors i assemblees senceres ja ho van fer en el seu moment al descobrir la immensa estafa. Creieu que teniu credibilitat davant la ciutadania? La candidatura de Solidaritat és la més potent de llarg; no us encegueu com ha fet el vostre líder, la "common people" no és tonta, i el vot útil és un concepte que ja fa anys que es practica.
Aquest post és el darrer en que faré esment a Reagrupament; en el fons esperava que el Dr. s´adonès que la oferta de Solidaritat era una oportunitat única per recuperar la credibilitat i donar imatge d´unitat. No ha estat així, i no passa res; a Solidaritat pensem que la credibilitat és una premisa bàsica per aconseguir l´objectiu, i amb l´objectiu que tenim no s´hi juga. No es demava que Rcat es dissolgués, només que es presentessin també en el procés de primàries aportant el seu cens. Tant se val, a girar full. A partir d´ara, cadascú que faci el que hagi de fer segons la seva consciència i recordeu: "sense credibilitat, no hi ha utilitat; i sense utilitat no hi ha victòria".

Visca Catalunya Lliure!! 

5 comentaris:

Jordi Benplantat ha dit...

Ja saps que no estic gens d'acord en la teva reflexió, pero deixem estar aixó.
Donat el cas que uns han convocat la reunió als altres, m'agradaria conèixer quina proposta van fer, perque hem de suposar que la proposta no era "apartat tu, per possar-me jo". O poter si.
Ah, per cert, es molt dolent aixó de ser de lletres, acaben escribint coses que fotem riure com "paralel.les confluents"

Jordi Vàzquez ha dit...

El més important del comunicat és que ambdues formacions aposten per la lleialtat. Esperem que això faci que s'acabin el deplorable espectacle d'atacs.
Sobre la reflexió dels reagrupats no dubtis que la farem. Ja ha començat:

http://www.naciodigital.cat/noticia/17665/militants/reagrupament/osona/pleguen/carretero/pacta/amb/laporta

sànset i utnoa ha dit...

Company, quina llàstima!

I, en el fons, veure que molt provablement no anem enlloc degut als "egos" dels que ens manen o dels que ens volen manar...

*Sànset*

GOS GÀNGUIL ha dit...

Jordi Benplantat: company, no entenc perquè des de Rcat no s´ha volgut participar conjuntament del procés de primàries...no ho entenc. L´equip de Laporta haguès huanyat a Barcelona i el de Carretero a Girona. O no? Si plantegem regeneració i una altre manera de fer política t´has de presentar a l´electorat amb legitimitat absoluta, i fent el que es proposava des de Solidaritat mataves dos ocells d´un tret: Unitat i Credibilitat.

Jordi: crec que hi haurà un allau de decepcions, ja que al menys els companys que queden a Rcat del meu districte, m´havien transmés que no entendrien que Carretero no pactès amb Solidaritat.

Sànset: sí, és una llàstima; però tampoc cal que ens tallem les venes. No és qüestió d´egos, és més senzill: és la credibilitat. El vot útil s´ha d´imposar i s´imposarà: Laporta, Tena, Clara Simó, Arquè, Gabancho, Alexandre, Broggi, Strubell.....i més que hi donaran suport. No hi ha color.

Salut a tots els patriotes!!

P.S. Sí, Benplantat és el que té se de lletres....

L'home del sac ha dit...

Aquest home és foll!