dijous, 19 d’agost del 2010

EL PERQUÈ DE TOT PLEGAT.

Amb el teclat encara rovellat després del desitjat període vacacional, recent tornat a la voràgine urbana, em trobo amb una notícia que sincerament m´ha alegrat: "Reagrupament de l'Eixample amenaça d'abandonar Carretero si no aconsegueix la unitat". És una gran notícia, les bases es belluguen, i és des d´elles d´on sorgirà la unitat. I m´alegra especialment comprobar que encara queda vida intel.ligent a Reagrupament. Enhorabona als companys de l´Eixample per la seva valentia i coratge patriòtics. Una de les coses que he pogut comprobar aquest estiu tot copsant la opinió de la common people del país és el descrèdit del Dr. A peu de carrer no s´ha entés ni la deriva totalitària del projecte, ni la manca d´acord amb en Laporta, ni la incapacitat evident d´incorporar al projecte personalitats rellevants del país (la darrera va ser la del Dr.Broggi, l´octubre passat). S´ha decebut a la Nació, s´ha liquidat un projecte il.lusionant (algun dia el Dr. haurà d´explicar el perquè) i és per tot això que vaig deixar Reagrupament el passat mes de juny; fart de les opacitats, mentides, iniquituts, inacció i irresponsabilitat d´una Junta titellaire. I ho vaig fer sense soroll, sense crear cap mena de conflicte, sense polèmiques. Capítol tancat i volta de full. Vaig ser convidat a marxar en la II Assemblea, i com a bon nen obedient i disciplinat vaig fer cas. Ara cal mirar endavant i encarar el futur, i aquest té nom i cognoms: Solidaritat Catalana per la Independència. Els sense nom ens estem tornant a reagrupar, tornem a trempar. Aquest gran moviment de base popular va creixent, avançant i prenent cos en la pitjor època de l´any!, no ho oblidem. A Sant Andreu, en ple mes d´agost, hem aconseguit ja aplegar a quasi bé 300 adherits i ja hem organitzat al barri una comissió electoral formada, de moment, per més de vint persones. A títol informatiu per a mal pensats o mal intencionats, cal destacar  que només sis d´aquests vint-i-dos pencaires estavem a Rcat (ho dic per lo dels torpedes i altres tonteries que es diuen des de la secció hool de Ponent). Toca tornar a treballar, les eleccions són a l´octubre, i el temps corre de pressa. Temps d´unitat i acció. Us hi apunteu?.
Som-hi!

P.S. Properament, les fascinants aventures de Nicholas Hook. D´arquer proscrit i apestat a heroi de la èpica batalla d´Agincourt.... Gran Cornwell...

4 comentaris:

Manel des de l'Exili ha dit...

Espero que les bases de SCI feu el mateix i imposeu a la direcció de SCI que cal la unitat.
No sembla que alguns hi estiguin disposats.

En tot cas, per Catalunya cal que ens trobem de nou abans d'eleccions votant per la proclamació de la independència. Jo no tindré cap invonvenient a votar qui vosaltreu heu votat amb les vostres primaries , que per cert, de llistes obertes res de res.

Sort i sobretot patriotisme.
Endavant les atxes!!

GOS GÀNGUIL ha dit...

Manel, qui s´entesta a no arribar a cap acord és el Dr. Encara esperem dia i hora per "passar consulta". Espero, i desitjo que tots puguem anar plegats, és una oportunitat única; espero que els associats de Rcat no us deixeu portar per la bogeria del líder...
Salut i Pàtria!

Manel des de l'Exili ha dit...

Home, jo no he dit res de dolent del Laporta, Tena i Bertran. Podria dir-ne moltes i tu ho saps, sobretot pel darrer.
Però no es hora de fer retrets.
Per la teva informació, el Carretero ha ofert tot el que es pot oferir al Laporta, tant bona era la oferta, que ara si al final s'arriba a un acord i aixì esperem, segur que el Laporta en sortirà perjudicat.

Com que tu no conèixes el tracta que va trencar Laporta, penses que es culpa del Carretero, però és tot el contrari.

Per això us demano que fer lobby dins de SCI per ver-li veure al Laporta que això no són eleccions al can Barça i que fora d'ell, hi ha uns taurons professionals que se'l menjaràn a la primera de canvi. Parlo d'ERC, CiU, PSC-PSOE i Iniciativa, no pas de Reagrupament.
Cal que anem tots junts en una candidatura i ara per ara, si aquest no hi és, es culpa del Laporta i de ningú més, independentment dels suposats errors que hagi pogut fer Carretero abans.

Sort i seny

GOS GÀNGUIL ha dit...

En fi, deixem-ho estar. A mi m´ha arribat una altra versió del trencament....i com sempre, la srta de sempre, pel mig del tema....
Sort i seny!