dimecres, 1 de setembre del 2010

QUE N´APRENGUIN!

Aquest proper dissabte, 4 de setembre serà un dia històric. Solidaritat Catalana per la Independència ha demostrat el que és capacitat de mobilització, il.lusió i organització. En ple mes d´agost s´han constituit grups de treball per tot el territori, s´ha estat capaç de generar milers d´adhesions i hem tingut la capacitat d´organitzar per primera vegada al nostre país un sistema d´eleccions primàries amb llistes obertes. Tot i el poc temps disposat, ha estat espectacular la quantitat de candidatures presentades. Perque, repeteixo, en ple mes d´agost, que un moviment nascut fa un mes i escaig hagi aconseguit que 250 patriotes s´hagin presentat a aquest procés històric per escollir les nostres llistes al Parlament, cal tractar-ho com un fet BRUTAL. Més de 160 candidats per Barcelona, 34 per Girona, 24 per Lleida i 29 per Tarragona; itero, BRUTAL. Alguns deien que aquest procés era una broma de mal gust, doncs m´encanten aquestes bromes. Altres anaven dient que no tindriem prous candidats, aquí els teniu. Nosaltres sí que practiquem amb l´exemple, no fem les llistes a gust i conveniència del líder. Aquest veritable moviment transversal de base popular avança sense aturador com una immensa bola de neu. Allà anem!!
Enhorabona a tots els patriotes que ho estan fent possible!


Candidatura Bloc Unitari per Solidaritat Catalana from Xavier Fajarnes on Vimeo.

10 comentaris:

Querol ha dit...

Només una pregunta: A partir de quina xifra de votants consideres que les primàries de SCI seran un èxit?

Dr.Mou ha dit...

Només el simple fet de realitzar aquest procès és ja un èxit sense precedents. En ple més d´agost, haver organitzat tota aquesta moguda és de Guiness. El territori està organitzat, els comités electorals en marxa i les primàries el dissabte. Xifra? No ho sé, però pensa que hi ha una associació que porta un any treballant que va acabar fent les llistes a dit (en contra del que es va aprovar en la ponència política) i que van ser votades per poc més 1.000 persones (o no van arribar, no n´estic segur). Les primàries, són ja un autèntic èxit, d´això no hi ha cap dubte.

Anònim ha dit...

Això, això,i tot amb el burgeset (o burgesàs)del Laporta, capdavanter en l'atontament del poble i en la concentració de la riquesa en mans d'uns pocs.

Visca Catalunya i totes les terres d'Espanya! Per una Espanya anticapitalista i culturalment plural!

GOS GÀNGUIL ha dit...

No sé d´on surts Dasein, però m´has fet gràcia!

Anònim ha dit...

I què és el que t'ha fet gràcia? Que denuncii la perniciositat del futbol com a eina d'aborregament social i com a focus de concentració de la riquesa? O que estic a favor d'una Espanya plural?

GOS GÀNGUIL ha dit...

Tot Dasein, tot.....Benvingut!!! ;)

Anònim ha dit...

Doncs res...segueix llenapt el cul als burgesots perpetuadors del capitalisme aborregant i desculturitzador.

Visca Catalunya, Amunt Espanya!

GOS GÀNGUIL ha dit...

Digues als teus caps de Nicaragua que ja t´has guanyat el sou!! Que has complert la teva missió, i que et paguin. Però no siguis tonto, exigeix un bon pessic que de pasta els hi sobra........de moment....
Au, quedes anomenat "bufó oficial del bloc".......o potser ets un "esbirro" de C´s?? mmmmm.....

Anònim ha dit...

Típic recurs fàcil...descalificacions barates i hilaritats conspiranoiques.
No soc esbirro de ningú, tan sols soc un espanyol català preocupat no només per la seva pàtria, sino pels meus compatriotes, siguin de la terra d'Espanya que siguin, als quals se'ls roba la plusvàlua que els hi pertoca, els enganyen amb reformes laborals cíniques i els atonten amb merdes multimilionàries com ara el futbol i els grans clubs acaparadors de riqueses, com el maleït Barça o el puto Madrid.
Tots aquests que tu recolzes no volen pas una Catalunya independent per a tots, sino per a xupar encara més de la feina que fem els treballadors.
Espanya sencera ha d'estar unida contra les agressions del capital i contra les actituts que pretenen separar i enfrontar en comptes d'unir i cooperar.

Xavi Fenix ha dit...

I aquest Dassein? t'has perdut maco?