divendres, 15 d’octubre de 2010

L´EFECTE BOOMERANG JA HA COMENÇAT.....ENDAVANT JAN!!!

Ahir dia 13 d´octubre, SI va fer història a Sant Andreu. Isabel Clara Simó, Héctor López Bofill i Emili Valdero varen aconseguir que més de 260 andreuencs vibressin amb els seus discursos en el majestuós escenari del SAT (Sant Andreu Teatre). En una setmana (una altra) marcada pels atacs, infàmies i silencis imposats contra Joan Laporta i el moviment de base popular que encapçala; la gent del barri, la "common people", va respondre de forma contundent. Tot l´esforç realitzat per l´Assemblea de SI del Districte aquestes darreres setmanes va tenir premi, i quin premi! La platea va vibrar escoltant a la gran Isabel; va entendre amb l´Héctor com funciona el Dret Internacional actual, i va literalment esclatar amb la magistral intervenció de l´Emili (quan s´infla la vena no hi ha qui l´aturi...). Didàcticament es van anar destrossant tots i cada un dels mites i mentides que usen els partits de l´establishment per mantenir encara al poble català sotmés a la tirania espanyola. Llargs aplaudiments, crits atronadors d´independència per tot el teatre, vibracions magnífiques per una nit mítica. A títol informatiu, i pels que no coneixeu el districte, heu de saber que la nostra assistència va ser equiparable a la que van tenir PSC i CiU en anteriors ocasions...i amb els seus caps de llista!! Alguna cosa molt gran està creixent; i ells ho saben. Seguim sumant voluntats individuals i col.lectives per tota la Nació; una transversalitat patriòtica que segueix rodant com un allau sense fre. Avui en Jan, acompanyat pel Jaume Olivé i en Xavier Sala i Martin, ha posat les coses a lloc. A qui li cogui que es rasqui, i que vigilin; perque tinc la sensació que al Conde i al seu excrement presidencial se´ls hi pot girar tot com un boomerang.     
Al lloro!!

4 comentaris:

L'home del sac ha dit...

A veure si tenim sort i tot es posa al seu lloc, en Laporta al Palau de la Generalitat i en Sandro que se'n torni al Brasil!

Anònim ha dit...

L'atac que està patint el Laporta, de tant brutal i irracional, està fent despertar a molta gent. Quine sganes que arribi el 28-N!

terraferma ha dit...

El sr Laporta està fent molt de mal al independentisme, aquest Sr l'únic que li interessa es viure com un rei a costa dels altres, que és el que ha fet amb el Barça. A veure si obriu els ulls.

Miquel ha dit...

No havia sentit aquesta peça d'àudio, al·lucinant.