dimecres, 10 de novembre del 2010

CALVOS, ESTAFES I DESCONCERTS ECONÒMICS.

Doncs sí, CiU segueix pel mateix camí de sempre. Semblava que la resposta del poble català el passat 10 de juliol havia fet remoure les aigües internes d´aquesta coalició, però no, per desgràcia els fets confirmen el que jo em temia. Res. Tot com sempre. Proclames sobiranistes d´un sector, i proclames espanyolistes de l´altre. Com sempre. Del conte de la lletera del concert al desconcert pro espanyolista del calvo d´Alcampell. El més bo de tot, és que ja ni en parlen del "suposat" concert.....Ara parlen d´un estrambòtic "pacte fiscal"...en fi.....no sé com collons es pensen que ho aconseguiran, francament és surrealista. Ells saben que estan enganyant, com sempre; més peix al cove, més misèria, més Espanya. Una estratègia per tornar a apoltronar-se i guanyar temps per donar un altre impuls al seu sinistre "sector negocis". Cert que es nacionalitzarà el país, no ho negaré pas, però serà l´etern anar fent i anar tirant que no ens ha portat en lloc. Amb la derrota del tripi assegurada, CAP vot independentista pot anar a parar a en Mas. CAP. És cert, i seria estúpid negar-ho, que dins CDC la corrent valenta del sobiranisme està avançant; però també és cert que sense una força clarament secessionista que l´arrosssegui aquest corrent està mort. El  gran pecat d´E d´aquests anys ha estat precisament no exercir aquesta missió, ans el contrari, s´han dedicat a lliurar la Nació a l´espanyolisme sociata. I si CiU enganya, E directament estafa al poble català. El DESCONCERT ECONÒMIC D´UNS I ELS REFERÈNDUMS IMPOSSIBLES dels altres són simplement mentides que cal denunciar. Uns i altres hauran d´explicar moltes coses en campanya. O no. I aquest és el drama, perquè els únics que els podem despullar estarem vedats a la majoria de mitjans, però juro pel meu honor que treballaré per explicar a tothom que conec el camí que ha de començar aquest malmès país nostre.

Us deixo amb les perles del calvo extretes de l´entrevista a l´ABC:

"Mire, yo no puedo ser independentista por dos razones: una intelectual y otra sentimental. Por un lado, no lo veo posible porque Europa no lo aceptaría. Y por supuesto, España tampoco; y el camino sería todavía más difícil. Por otro, mi padre sigue viviendo en un pueblecito de Aragón, y mi corazón no puede aceptar que mi padre y yo vivimos en países distintos y que una frontera nos separa."

"CiU no plantea en su programa convocar un referéndum para la autodeterminación. No tenemos ninguna propuesta independentista. Y pienso además que la independencia no ganaría en un referéndum."

"Si llegan a gobernar ¿van a pedir el mismo concierto económico del País Vasco?.


—No, no. Sólo cuando se den las circunstancias ,que lo desee una mayoría social en Cataluña y que el gobierno de España quiera dialogar sobre ello, entonces, plantearíamos un pacto fiscal"

PARAULA DE CALVO. 

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo també ho hi llegit i son declaracions denigrants.

Anònim ha dit...

L'entrevista l'hagués potguda firmar perfectament qualsevol persona del PSOE o el PP. És increible que tingui la bara d'auto-anomenar-se membre d'un partit nacionalista català. És directament espanyolista i res més.

L'home del sac ha dit...

És demencial.
Quin paio!
Està clar que amb gent així pel mig, votar CiU és votar espanyolisme!