diumenge, 4 de gener del 2009

ISRAEL: LA LLUITA CONTINUA! (II)



Com ja vaig avisar en el post anterior, als progres apàtrides amb problemes digestius els hi recomanaria no seguir llegint, una vegada més, gràcies. Ja hem entrat al cau on s´amaguen les rates, en l´hinòspit territori des d´on fa mesos s´aterroritza a tota la població del sud d´Israel. La barbàrie no coneix de treves, això és per a la civilització. Ja veurem com lluiten en el cos a cos contra el Tzahal, no els hi serà tant fàcil com llençar míssils contra inocents ciutadans lliures de l´Estat d´Israel. Hamàs, és en realitat un fre per les legítimes aspiracions palestines a esdevenir un Estat. L´objectiu d´aquestes bèsties fanàtiques no són els drets del poble palestí (Tardà: què cony feies en mig dels islamistes?, ets un ignorant o directament imbècil?); Hamàs forma part de la Internacional Revolucionària Islàmica (heu vist banderes palestines en els seves desfilades??, nooo, resulta que són totes verdes... ves per ón.
Hamàs és un moviment Internacionalista, com ho són els comunistes o els sociates nostrats, ells no tenen pàtria, ells tant sols tenen odi contra el far d´Occident. Hamàs és una organització messiànica i assassina que utilitza als ciutadans de Gaza com esclaus en forma d´escuts. Tot això és Hamàs, i res més que això. Fa fàstic veure com les manipulacions informatives estan convertint aquesta organització de criminals en una mena d´ONG; l´informatiu d´aquesta nit a TV3 ha estat una vergonya periodística (una més...i van...). Mentre´s Israel es segueix trencant la cara a primera línia de foc per la defensa de la seva Gent, per la defensa del nostre sistema de valors, pels nostres principis, una colossal tasca que ha de ser reconeguda per tots els pobles de Déu.

8 comentaris:

Odalric ha dit...

Les fotos que has publicat en aquest post són tremendes...

L'home del sac ha dit...

No et confonguis. Israel no lluita pels nostres valors. El sionisme i el judaïsme ultra-ortodox estan ben lluny dels nostres valors, encara que sí que és veritat que una part de la societat israeliana culturalment es pot equiparar a la nostra.
El sionisme és una mena de fanatisme que creuen que Déu els va donar aquella terra i que és seva fins i tot després de 2000 anys.

Anònim ha dit...

Home del Sac:

No tens idea de res: els fanàtics religiosos a Israel no són ni el 5% de la població; cosa diferent és que en Joseph Garriga Goebbles mostri Israel com una colla de barbuts resant en una paret. Has estat a Tel Aviv? A Jerusalem? Les primeres alià van ser laiques, Theodor Hertzel, laic, els Ben Gurion, Meier, Rabin...TOTS LAICS. Si tinguessis un mínim d'idea sobre la història d'Israel sabries que has dit una bestiesa de les grans, has reproduit l'estúpid tòpic de Tv3, el periòdico i els subnormals del País. Si hi ha algú que lluiti pels nostres valors, aquest és israel, diga'm sino un parlament no islàmic on trobar-hi un partit islàmic... Seriosament, Home del Sac, el llibre del Culla et pot servir per començar...


Sr Pich i Pons

L'home del sac ha dit...

El llibre del Culla tinc ganes de llegir-lo.
No sé quin % són, però jo crec que vistos els resultats electorals ls fanàtics són molt més. Fanàtics religiosos o només fanàtics nacinalistes que es creuen que la terra entre el mediterrani i el Jordà és seva perquè Déu els la va donar o simplement perquè sí... mira el cas dels colons...
I sigui com sigui, sí que reconec que en bona part la societat israeliana és occidental i que la seva manera de viure és similar a la nostra, i reconec que són un país democràtic, almenys internament, després als veïns no els tracten tant bé ni els respecten, sinó que els humilien.
Jo sóc el primer que m'agradaria que Israel pogués viure en pau en les fronteres actuals, però el primer seria desocupar completament Cisjordània i descolonitzar-la. No es pot dir per un costat que es vol la pau, i per l'altre anar fotent tant com pots a l'enemic, i més que a l'enemic en sí, a la població civil i als estaments més dèbils que són els que ho pateixen més.

Anònim ha dit...

Home del Sac

Primer de tot, perdona per la virulència del post anterior. Quan s'està en lluita continua és difícil distingir entre l'enemic i el divergent per fons. M'explico; la teva visió sobre el conflicte és parcial, irreal i recull els postulats de tv3 i la premsa progressista: Israel país que ocupa, fànatic i ortodoxe. No t'enganyis, el conflicte NO ÉS TERRITORIAL, ÉS ESSENCIAL. Els colons no importen a ningú en el fons, i si s'han de fotre fora, els hi fotran com ja ha passat anteriorment.

Malauradament haig de marxar, quan torni, però, et mostraré perquè és tan estúpid dir que Israel és un país de fanàtics com Barcelona és una ciutat tant sostenible que les llums de nadal dels arbres funcionen a pedals...

Pich i Pon

L'home del sac ha dit...

Sigui com sigui, crec que per molt que justifiquen l'existència d'Israel i el seu dret a defensar-se, hi ha coses com l'ocupació de Cisjordània i creació de colònies, el mur que passa per on vol i no per la frontera, etc... són un obstacle i una humiliació per als qui ho han de patir. Si es vol la pau, no vas construint barriades a casa de l'enemic.
Sobre el mur per exemple, a mi ja em sembla bé que facin un mur si així eviten l'entrada de terroristes suïcides, però coi, que el facin per on toca, no per on volen, rodejant ciutats, separant a famílies de les seves terres, etc... que el facin just per la frontera...
Crec que el millor seria no haver fet mai les colònies, però ara el que tocaria és immediatament treure-les, reconéixer les fronteres de Cisjordània i proclamar l'existència d'un estat palestí encara que sigui directament Israel qui el proclami. Llavors, Israel tindrà tot el dret a defensar-se si se l'ataca, però han d'entendre que per poder viure ells en pau, també han de deixar en pau als veïns.

L'home del sac ha dit...

I no m'agrada que em diguin que només segueixo postulats de la tv3 i de premsa progre perquè tampoc veig gaire la televisió ni llegeixo massa premsa progre. Jo veig una situació d'injustícia que només pot portar més violència i crec que de cap de les maneres es pot defensar a ultrança tot el que fa Israel com molta gent fa.

Anònim ha dit...

Home del sac

El primer què has de saber és que PALESTINA NO VOL LA PAU!! Quan en el 73 van entrar fins a la cuina d'Egipte, els van obligar a firmar la pau, i mira per on, avui mateix Egipte lluita contra els germans musulmans.Pero Palestina és diferent: Arafat & Cia no han buscat mai un acord de pau...Camp David va ser una molt bona oportunitat, però que collons en fots de tots els combatents mujaidins si no hi ha guerra? Has de començar a creure't que això NO TÉ RES A VEURE AMB TERRITORIS! Els territoris ocupats són un 0,6% màxim de territori.

Cony! Et dic lo de Tv3 perquè ho analitzes igual que ells, i és una qüestió político-essencial, no té res a veure. Allò no és Catalunya i els Palestins no som Catalans...O has vist mai llençar des d'Olot missils a Ejpaña!!!

J.Pich i Pons