dissabte, 3 de gener de 2009

ISRAEL : LA LLUITA CONTINUA!Als progres amb imbecilitat compulsiva els hi recomano que no segueixin llegint, gràcies. Vagi aquest post des del meu humil blog com a homenatge als milers de famílies israelianes que patiran el dolor de l´intervenció militar a Gaza. A Israel tothom participa en la defensa de la Nació, i tothom està disposat a donar la vida per la seva supervivència. Homes, dones, fills, nebots, pares... Israel, l´única democràcia en un enclau hostil, rodejat per dictadures teocràtiques, tiranies monàrquiques medievals i una massa de població fanàtica islamista que malda per la seva destrucció. Això és Israel, la nostra primera línia de batalla, el nostre front vers la barbàrie i el caos islàmic(ista). Si Israel cau, la civilització es submergirà en un perìode d´obscuritat. A casa nostra la mediocritat dels imbècils ens porta a patir un autèntic bombardeig mediàtic pro-Hamás que fa fredat. Com es pot ser tant mesquí? Només entenent que els qui ataquen sense desmai Israel no tenen cap sentiment de pàtria, podem trobar la clau de volta a tot plegat (oi senyors d´E?).

Glòria al Tzahal! Glòria al nostre exèrcit de Déu!

9 comentaris:

L'home del sac ha dit...

I no creus que els palestins poden pensar que els jueus són un poble ocupant que els ha pres les terres i el seu país? No parlem de nacions establertes allí, sinó d'un poble que es va establir en unes terres fent-ne fora els que hi vivien abans.

infodic ha dit...

Home del sac, els jueus van ser expulsats abans que els moros....

Lluís ha dit...

Completament d'acord amb l'article. A veure si els veïns d'Israel aprenen a fer les coses ... com "DEU" mana

Dessmond ha dit...

Molta raó amb el que exposes.
D'altra banda, ha de ser altament difícil fer la guerra contra un exercit que recluta aquestes rosses!.

GOS GÀNGUIL ha dit...

Dessmond, aniré penjant més fotos com aquesta....la de la rossa vull dir....Salut!

Salva ha dit...

Home, entre poc i massa. Es pot ser anti-Hamas i pro-Israel i denunciar la desproporcionalitat de la resposta.
Entenent el dret a la defensa i a la resposta, cal acceptar també que hi ha desproporcionalitat en la resposta.

Balanç 2008 fruit d'atacs de les dues parts: 25 morts a Israel, 700 a Palestina

http://salvallibertat.blogspot.com/2008/12/israel-palestina-700-25-o-linrevs.html

GOS GÀNGUIL ha dit...

Salva, el tema no és si hi han 9 morts d´una banda o 100 de l´altra; el quid de la qüestió és que hi han milions de islamistes furibunds que rodegen Israel i que la volen esborrar del mapa. I això no es pot permetre, Déu no ho permetrà!

Anònim ha dit...

LES JERC CONDEMNEN LA VIOLÈNCIA A GAZA

2.1.2009 Països Catalans
Des de les JERC condemnem l'escalada de violència que s'està produint a la Franja de Gaza, i l'actuació criminal i desproporcionada que està realitzant l'exèrcit d'Israel contra la població de Gaza.

Aquest seguit d'atacs han provocat la mort de més de 360 persones i més de 1600 ferits des del passat dissabte, quan es va iniciar l'atac més important que ha fet Israel des que es va acabar la treva amb Hamàs el dia 19, arran del llençament continuat de míssils per part de Hamàs a la població civil d'Israel. En aquest sentit, les tropes aèries i navals israelianes ja han atacat varis objectius palestins, entre els quals diversos edificis del govern de la franja, un camp d'entrenament del moviment islamista, una fàbrica d'armes i per segon dia consecutiu la universitat islamista. Atacs que afecten, tots ells, a la població civil.

Aquests fets, han provocat que als hospitals de la franja, la situació sigui cada vegada més caòtica fruit de la falta de medicaments, llits, sang per a transfusions entre d'altres mentre mantenen les fronteres tancades fins i tot a l'ajuda humanitària per la població.

Des de els JERC rebutgem contundentment les actuacions que s'han anat succeint els darrers dies per part del Govern d'Israel, i que ens ha deixat en la situació de que a dia d'avui l'exèrcit d'Israel està a punt d'entrar a la Franja de Gaza amb les seves tropes terrestres. De la mateixa manera, som conscients que l'espiral de violència entre les parts del conflicte d'Israel i Palestina s'emmarca en un conflicte polític que requereix d'una solució negociada mitjançant el diàleg i el respecte als valors democràtics entre totes les parts, per tal d'assolir una pau justa i estable al Pròxim Orient.

Des de les JERC demanem un cop més, l'actuació de les Organitzacions Internacionals per tal d'aturar la greu situació que està patint el poble Palestí, en front de les actuacions politico-militars de l'Estat d'Israel, que violen de forma sistemàtica la declaració dels Drets Humans i la Carta de les Nacions Unides.

Les JERC instem al Govern de la Generalitat a prioritzar els drets humans i la lliure determinació dels pobles davant les relacions institucionals que aquest pogués mantenir amb el Govern d'Israel deixant-les de banda fins que aquest no rectifiqui les seves actuacions.

GOS GÀNGUIL ha dit...

Poble palestí? Drets nacionals? A Hamàs li importen tres pebrots els drets de Palestina, ells busquen la revolució islàmica arreu del món àrab amb vomitius suports de règims feudals teocràtics. Ells busquen l´aniquilació de la nostra civilització, són internacionalistes (islàmics) igual que tots els que ataqueu Israel sou també internacionalistes (comunistes-socialistes, en el vostre cas).
Ras i curt.