dimecres, 11 de març del 2009

PROU! QUI S´HAN CREGUT QUE SÓN?

"Immigrants sud-americans s'oposen a que el català sigui la seva 'llengua pública comuna".
Font:http://www.directe.cat/article/immigrants-sud-americans-soposen-al-catala-com-a-llengua-publica-comuna-12878


Qui collons es pensen que són? Fins quan haurem de suportar a aquesta gentussa a casa nostra? No tenim ja prou colons de fa anys instal.lats com perque ara sen´s tornin a pixar a la cara? M´he posat molt calent llegint la noticia al directe.cat, molt calent. Si bé és cert i és de justicia assenyalar que de les sis federacions de sudamericans (subvencionades amb els pocs calés que disposem, òbviament), tres han acceptat l´ús del català; és destacable que les altres tres han decidit mostrar el seu menyspreu vers el nostre idioma, l´idioma de la Nació que els dona de menjar. El tema de la immigració sudamericana és de jutjat de guàrdia, en tots aquests anys només n´he conegut un que fes l´esforç de parlar en català. La majoria d´ells et miren amb un despreci vomitiu quan et dirigeixes a ells en la nostra llengua mentre´s fan aquell posat d´ofès que tira enrere. Aquesta gent s´aprofita del nostre sistema sanitari universal, de la gratuïtat de l´escola pública, de totes les subvencions possibles i inimaginables, aquests l´únic que saben fer és exigir drets i no cumplir amb cap Deure. I els sociates els hi volen donar el vot! Aquesta gent porta uns fums que com no els aturem a temps es creuran els reis del "mambo". Estic fart d´aguantar-los a la cua del supermercat, estic fins els pebrots de les seves gorres tortes, dels seus fastigosos pantalons cagats fins els turmells, dels immensos culs de les seves donotes maleducades, de les seves trucades telefòniques impertinents per vendre´m qualsevol cosa, de les seves bandes de delinqüents, dels seus antros "tropicals" i del seu putu reggaeton. Segurament el fet de ser de cultura hispànica els hi ha marcat, ja que si sumem la misèria "per se" que comporta aquesta cultura (la negació i menyspreu absolut de les altres) amb el seu ínfim nivell evolutiu, els fa inassimilables en una societat com la nostra. I què podem fer?, a nivell legislatiu és evident que res (encara no tenim Estat); però el que sí hem de fer és parlar sempre en català, no canviar mai ni sota cap circumstància d´idioma quan ens dirigim a ells (i a tothom en general). Sempre quedarà l´esperança que alguns d´ells se´n adonin que necessiten parlar català, que els hi és bàsic per la seva socialització (malgrat la seva afició per formar guettos). S´ha alçat alguna veu per part dels racistes anticatalans de S.O.S Racisme? No, és clar.

5 comentaris:

Salvatore ha dit...

Aquesta és la tàctica socialista. Diluir els catalans enmig de la massa hispànica.
Realment els sudamericans, en percentatge, han mostrat les mínimes ganes de volar-se integrar

L'home del sac ha dit...

Quina gent... no m'agrada generalitzar en un col·lectiu, però diria que aquests són els immigrants que pitjor s'integren. Són com els espanyols però a pitjor, fins i tot més maleducats, grollers i violents.
Els del nord d'Àfrica tampoc s'integren, però la sensació que em dóna és que almenys aquests tenen clar que estan en un altre país i que no han de molestar massa... passen més desaparcebuts. Els sudaques es pensen que aquí estan a casa seva, potser pel fet de parlar castellà, i fan el que els dóna la gana. Si vas amb tren i sents algú escoltant música fort sense auricolars, segurament ho sigui. Els agrada destacar en tot, anar en grups, vestits de forma rara, que si te'ls trobes de cara pel carrer de seguida t'has d'apartar i agafar-te bé la cartera perquè fan por i sembli que en qualsevol moment es poden treure un ganivet. A més ho embruten tot i no paren de fer pintades, en les seves rivalitats de bandes. On hi ha masses sudaques, ja no s'hi pot viure, perquè no hi ha seguretat i es volen fer els amos de tot.

L'home del sac ha dit...

Els que no vulguin aprendre català, una pastera i cap a l'Atlàntic a navegar!

Anònim ha dit...

I el Carod repartint pasta gansa al peru pq defensin la seva llengua quan, el català despareix dia a dia a valència, alguer o Santa coloma de Gramament. Visca!!!!

GOS GÀNGUIL ha dit...

Tota la raó Tresinores, tota la raó...