dimecres, 25 de març del 2009

SAURA DENIGRA LA NOSTRA POLICIA : DIMISSIÓ!


El procés de degradació del país no té aturador. La dictadura progre ens sortirà caríssima, i el cost de tot el que estan fent és encara una incògnita. Fins quan? És devastador per la Nació veure com el responsable polític de la nostra Policia porta temps intentant desprestigiar el cos dels Mossos d´Esquadra. Càmeres a les comissaries; sancions a agents per no tractar de bon rotllo als xoriços; nul.la defensa dels nostres policies davant de la Justicia en les acusacions fetes per un xulo xarnegot de discoteca (les imatges del judici feien fredat, com es donava credibilitat a la paraula d´un subjecte que ni savia parlar front la versió dels tres agents que en tot moment varen mostrar un saber estar encomiable); la màniga ample del Sauron que moltes vegades ha obligat a la no intervenció....El que va passar la setmana passada però, ja ratlla lo intolerable. Després de l´encertada acció de la Brigada Mòbil per defensar-se de l´atac amb pals dels suposats estudiants (bé, no ens enganyem: anarquistes, comunistes, totalitaris de tres al quarto), van deixar que l´opinió pública carreguès (mai millor dit) contra els Mossos de forma despiatada. El país està malalt, i el tripi és el responsable, la maleïda tonteria progre que ens infecta.... No només el putu Sauron va callar, a més va oferir al dia següent la vexació més bèstia que mai hagi sofert la nostra Policia. Una multitut de dropos melenuts i escòria totalitària, els anarquistes que ens van fer perdre la guerra, atacant impunement als Mossos davant el Palau de la Generalitat. Estoics davant l´escena, cumplint ordres de no carregar, allà estaven els garants de l´ordre, la Nostra Policia humiliada.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Que s'hi mantingui i que ho segueixi fent així de “Bé”.

Anònim ha dit...

Vinga va, a veure qui la diu més grossa!.
El mosos son tots convergents!!!!!
En Saura és el millor conseller d'Interior, la culpa de tot, la té CiU.

La veritat és que hem arribat a un punt que la realitat és molt més bestia que el propi Polonia.... Això és un circ!
Quan temps li queda aquesta colla,de parasits per convocar eleccions ?
Cal un canvi de rumb urgent per no anar directes contra l’iceberg de la mediocritat.

Salut .

Adrià Izard ha dit...

Veure per creure, la desgràcia a la que ha arriba el país no té límit. Eleccions ja,ara més que mai, això es intolerable!!!

Carles TV ha dit...

Lo fort de tot plegat és que al capdavant de la seguretat d'aquest país hi ha dos tius que no s'ho creuen això que han de gestionar. Cada vegada que veig en Boada donant lliçons sobre aquest tema se'm foten els pèls de punta!

Anònim ha dit...

Ila dona del Saura dient que és sistematicament antisistema ... Quins nassos!