dimecres, 18 de novembre del 2009

TOTS SOM SALVADOR SOSTRES


La paraula més valenta del periodisme català ha estat liquidada de l´Avui per la màfia. Fins on arribarà aquest país? El nostre llir més esplendorós ha estat trepitjat pels cards. Desde l´assassinat a la llibertat perpetrat aquest dia 17 de novembre l´Avui ha mort. Sostres és Sostres; impecable patriòticament parlant, excessiu en el tractament del foie, de construcció literària vibrant, també criticable en el seu masclisme desbocat....però Sostres és llibertat. És combat al règim, és l´excusa perfecte per anar al quiosc a comprar l´Avui...però jo ja no compraré més aquest diari, ja no trobaré el meu llir. No vull comprar diaris que cometen aquesta mena crims contra la intel.ligència i contra el pensament. Quina pena la deriva d´aquest històric rotatiu; a l´estiu va ser la fastigosa editorial en favor de l´acord de finançament i ara l´enterrament del millor columnista de l´actualitat. Fent honor al final del seu article de comiat i només per recordar a la màfia que malgoverna i espanyolitza la nostra Nació: SOM ELS BONS I GUANYAREM!

ENDAVANT, TOTS SOM SALVADOR SOSTRES!

6 comentaris:

Jofre ha dit...

Tots som Salvador Sostres? Va, home, va...
Ara que aquesta rata ja no escriu a l'avui em puc tornar a plantejar comprar-lo. Fins ara, ni un cèntim de la meva butxaca per aquest cínic.
Aquest sí que arruinaria Catalunya. Sort que només li feu cas els quatre fanàtics de torn.

Eric ha dit...

És la pitjor pèrdua, és un error com un temple, i els dogmàtics i curts de mira se'n alegraran, però els amants de la llibertat i del políticament incorrecte el trobarem a faltar.
Un bon post.

Carnús de cal Bordoll ha dit...

gran post..guanyarem

Miquel ha dit...

Per molt que els comissaris socialistes intentin ofegar les poques veus lliures que encara queden, no aconseguiran fer callar el sentiment d'un poble sencer.

U.Q.F. ha dit...

No et senties una mica vigilat, darrerament?

U.Q.F. ha dit...

Fitxat.