dimarts, 6 de juliol del 2010

EL SENESCAL I EL SEU EXÈRCIT DE RATES NO PODEN!!! BRAVO ÒMNIUM!!!

Avui la Nació ha guanyat una batalla. La Societat Civil catalana ha aguantat la miserable extorsió de les rates sociates amb el senescal espanyol a Catalunya al front. Feu-vos fotre, fills borts de la Pàtria!!! Aquesta colla de delegats provincials del PSOE (i col.locats per E) que okupen les nostres Institucions han usat tots els resorts que tenen a l´abast per filtrar intoxicacions, inventar-se els típics manifestos signats pels il.lustres col.laboracionistes habituals i seguir utilitzant la nostra televisió pública per escampar la seva fastigosa merda propagandística. Ens volien desmobilitzar, desactivar-nos, extorquir al poble, prostituir el missatge....I no, no han pogut. Ni amb la inestimable ajuda que els hi ha ofert la Morsa (això del Carallot ja és capítol apart....un autèntica ànima en pena....). Com bé va dir en López Tena ahir, si no els hi agrada la pancarta, que es montin la seva mani. Entre tots els hi farem veure quin serà l´esperit autèntic de la manifestació. Els hem de passar pel damunt, HEM DE SER-HI TOTS! JA NO HI HAN ARGUMENTS PER ABSENTAR-SE!

Seguem arran i que la manifestació de dissabte esdevingui una autèntica revolta separatista!! Que el senescal comuniqui a qui calgui quina és la nostra sentència: INDEPENDÈNCIA!!!

3 comentaris:

L'home del sac ha dit...

No tenia cap intenció d'anar a cap mani després de la sentència de l'estatut, però tal i com s'estan posant les coses, em penso que encara hi aniré...
Pot fer goig de debò.

sànset i utnoa ha dit...

A mi ja m'estan emprenyant de debò amb tanta tonteria. I això ve del PSC/PSOE, que hi vol passar sense fer soroll, no sigui cas que el germà gran de Madrid els estiri de les orelles.

*Sànset*

Anònim ha dit...

CAL FER SENTIR AL ICETA I AL ZARAGOZA,LA CHACON,EL CORBACHO,LA DE MADRE,EL SALA I TOTE LA SEVA AVIRAM TOT EL NOSTRE DESPRECI,QUE ES RETIREN A EL BAIX-LLOBREGAT,I DEIXIN DE GRAPAJAR LES NOSTRES LLIBERTAT.BE, ALGUNS ES RETIRARAN A LA BONANOVA I PEDRALBES.
JUGANT AMB BCN.