dilluns, 5 de juliol de 2010

SOM-HI!! EL 10 DE JULIOL PER LA INDEPENDÈNCIA!!!

El recorregut autonòmic ha acabat, i ho saben des de Lles de Cerdanya fins a Tumbuctú. És un fet objectivable, indiscutible i demostrat (Zapatero: «La sentència és el final del reconeixement de la identitat de Catalunya»). Ara toca resposta, lideratge i intel.ligència. És la gran oportunitat esperada desde fa temps, l´encaix amb Espanya és una utopia, així ha estat sentenciat i publicitat al poble català. Els il.lusos federalistes s´han quedat sense terme mig. Ens volen assimilats. O colònia o Estat. Esclaus o lliures. Donat el moment històric en el que ens trobem, ara és quan els patriotes ens hem de fer més visibles que mai. Ara és quan hem d´estar més units, ARA ÉS EL MOMENT. . Units, i al costat del poble català que sortirà als carrers de Barcelona el proper dissabte 10 de Juliol.  No val quedar-se a casa o anar a la platja. No es tracta de defensar cap Estatut, al segon dia ja el varen matar. Ara és el moment de mostrar la força de l´independentisme; la multitud de gent emprenyada que hi assistirà ha de veuren´s com la força emergent protagonista d´un futur canvi en el destí de la Nació.  Hem de convertir la manifestació en un clam per la independència, aquest és el nostre deure patriòtic. Els líders dels actuals partits parlamentaris catalans hauran de ser testimonis de la major demostració independentista de la història; que es visualitzi també al carrer i no només en enquestes aquesta cada vegada més gran majoria social. Depèn de nosaltres, i si ho aconseguim, no podrà ser pas manipulat ni amagat. No ofegaran la nostra veu. No podran amagar ni les nostres pancartes, ni les nostres estelades. Els errors ara són imperdonables i s´equivoquen els que es neguen a participar-hi, es tracta d´un error estratègic de proporcions bíbliques (com diria l´amic Elies). I després de la mani: estratègia, intel.ligència, generositat i unitat.

P.S. Ja hem començat a guanyar, ja l´hem reconvertit en un clam per la llibertat inclús abans de començar....La màfia pressiona pel canvi de lema (seria fantàstic que no hi anessin) mentre´s li preparen els dodotis al Tio Pepe. I avui ha quedat clar que al calvo li provocarà urticària el que hi succeirà...... 


"Duran i Lleida, preocupat perquè la manifestació sigui un 'aquelarre independentista".

"El líder d'Unió adverteix que la marxa del 10J podria convertir-se en un clam a favor de l'Estat propi"

El president del Comitè de Govern d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, ha advertit que la manifestació en defensa de l'Estatut es pot convertir en un 'aquelarre independentista' si abans els partits catalans no són capaços de subscriure una resposta unitària a la sentència del Constitucional. El líder d'Unió ha instat la resta de formacions a fer autocrítica i a anteposar els interessos de país per davant dels de partit i evitar així que la ciutadania s'aboqui massivament a les tesis independentistes. 'Hem de situar el problema català al cor de la política espanyola, perquè sinó el continuarem tenint', ha assegurat el líder d'Unió. Duran i Lleida també ha definit de 'legítima i necessària' la indignació que es viu, però ha alertat que serà 'estèril' sinó s'acompanya de capacitat de treball.


Encara hi ha algú que dubti d´anar-hi??
Salut i Pàtria!!

4 comentaris:

Granollacs ha dit...

Company, està claríssim!

L'home del sac ha dit...

Coi de Duran... quin fàstic! Que es passi ja al PP o al PSOE i deixi de prostituir les sigles històriques d'Unió.

Anònim ha dit...

I tant que s'hi ha d'anar! M'agradarà veure la cara dels Duran i Montilla envoltats d'estelades. I tant "responsables" ells, que sempre volen quedar bé amb les "Espanyes", quan des de la caverna els critiquin per a anar a una manifestació independentista!
Tots a la manifestació amb una estelada!

sànset i utnoa ha dit...

Que es converteixi en un clam per l’Estat Propi –i que uns quants perdin bilis- i que en siguem molts!

P.S. Llàstima dels qui portarem al davant...

*Sànset*