dimecres, 6 d’octubre del 2010

SANDRUSCU, UN NOBILÍSSIM EXCREMENT.

Com a soci del F.C. Barcelona, i malgrat no ser compromissari, comparteixo plenament el comunicat realitzat per aquest grup de compromissaris patriotes. És evident que el  Sandrusku ha resultat ser un miserable excrement defecat per l´espanyolíssim Conde i la seva corrúa d´agents estupiditzadors. Molts varem avisar; des d´aquest bloc s´havia advertit reiteradament que aquest tio mediocre amb els pàmpols gegants, seria utilitzat com un titella en la creuada contra l´independentisme creixent en la societat catalana. En els cent dies que porta en el càrrec, ha iniciat ja l´inexorable procés espanyolitzador del nostre club, així com la ignominiosa operació de "destrucció política" del més gran president de la història del Barça. Els agents de l´establishment el seguiran atacant, ENS SEGUIRAN ATACANT, però no podran aturar-nos, ni amb les seves infàmies ni amb les seves falsedats.

VIA FORA!!

COMUNICAT

L'entorn més anticatalà del president Sandro Rosell, és a dir, el diari Gol, El Mundo Deportivo, La Vanguardia, Sport, ... ja han començat a carregar contra Joan Laporta a fi i efecte d'escalfar motors per a la propera assemblea de compromissaris del Futbol Club Barcelona.
Intenten crear una forta hostilitat contra en Jan per poder acusar-lo de delinqüent i així trencar-li les cames polítiques tot impedint -no s'ho creuen ni ells- que pugui liderar l'independentisme emergent i triomfant de Solidaritat Catalana per la Independència.
L'enemic ja no sap què fer. El Jan polític omple teatres i ateneus arreu de Catalunya explicant el projecte polític de construir el millor Estat del món, el que ens mereixem els catalans, de la mateixa manera que ja va fer-ho amb el nostre Barça. El tsunami laportista cada vegada és més potent i l'espanyolisme que corseca Catalunya veu perillar el seu colonitzador modus vivendi.
És per això que els enemics de Catalunya i del Barça esgüellen desesperats i rabiosos veient com acreix el tsunami que els ennuegarà.
Però en veurem de més grosses d'aquí al 28 de novembre, això d'aquests libels antilaportistes només serà una anècdota comparat amb el que vindrà més aprop de les eleccions. L'exèrcit antipatriòtic que tenim al davant està format pels botiflers de sempre d'aquí i la caverna mediàtica espanyolista d'allà.
Entre els botiflers d'aquí, cal destacar tot el ressentiment que mou les files convergents, que actuen i actuaran com uns sipais, atacant virulentament l'independentisme democràtic, horitzontal i transversal que representa en Jan. No ens enganyem, el seu adversari polític no és en Montilla, és en Jan Laporta perquè pot sacsejar i contribuir a acabar amb els corporativismes polítics de tapar-se les vergonyes tots plegats. A CiU estan dirigint tota aquesta estratègia mitjançant la gran amistat que uneix el Grupo Godó amb David Madí amb la intenció de venjar-se de què en Jan no va acceptar ser l'alcaldable de Convegència per Barcelona el 2007, una de les operacions fallides més sonades del cap d'estratègia de CiU que mai ha pogut veure el socialdemòcrata de Xavier Trias.
En definitiva, la regla de tres és ben simple: com n'ha de ser de rendible i privilegiada la condició del colonitzador i la del col·laboracionista per rebolcar-se en la femta i la mentida. Que bé i que feliços seríem els catalans si ens desempalleguéssim d'aquesta gentola.
Per això, els Compromissaris Compromesos denunciem públicament que l'actual president del Barça, Sandro Rosell, no és res més que un titella al servei dels enemics del Barça i de Catalunya i no pensem permetre ni que malmeti la imatge del millor club del món ni del millor president que hem tingut i que ha fet el Barça més catalanista, més exitós i més solidari de la Història: Joan Laporta.

Compromissaris Compromesos

6 comentaris:

Jordi Vàzquez ha dit...

100 % d'acord. No es pot conduir mirant només al retrovisor, t'estimbes!.
A més esportivament els mateixos que deien que la plantilla era curta ara aplaudeixen un paio que ha fet fora 5 jugadors i n'ha fixat 1.
Conclusió: diumenge el Barça va acabar jugant amb Nolito, Jefren i Tiago. I va perdre 2 punts més a casa. Ja en van 5.

Jordi Vàzquez ha dit...

http://www.racoblaugrana.com/noticies-barca/interviu-publica-que-rosell-contracta-assesors-a-6000-euros-nets-al-mes/

sànset i utnoa ha dit...

És que el Sandruscu... quina campanya que es va estar preparant durant tants anys! Segur que molts dels que el van votar ara se'n desdiuen.

A mi, només de sentir el seu nom, ja m'entra el cangueli!

Ah, i ara els socis es veu que pagaran per anar al Mini! Qui coi hi anirà, els de l'equip visitant, oi? Quins collons!

*Sànset*

L'home del sac ha dit...

Aquest tio fot fàstic! Ell i tota la seva xusma espanyolota que li dóna suport!

Anònim ha dit...

Aquesta Due Dilligence és un atac més del Grupó Godó (és a dir, CiU) per a provar d'aturar el Laporta. El me´s gros és que no tenen la intenció de presentar la Due Dilligence, sinó que senzillament passaran un resum de 10 pàgines fet per ell mateix. És a dir, es votarà un fet tan greu basant-se només en un resum?! I quines presses, també! Just el 16 d'octubre. Els sociates no són els únics que jugen brut.

Miquel ha dit...

Això de que era un titella més o menys ja ens ho esperàvem. El que jo no preveia era un President negat per la resta d'afers del club, com ha demostrat aquests primers 100 dies.