dilluns, 19 de gener del 2009

JO VOTARÉ TREMOSA.


Què farem els patriotes en les eleccions europees? Votar el candidat que pugui presentar la traïdora direcció d´E? Votar (en cas que es presentin) als internacionalistes de les CUP? Quedar-nos a casa? Qui vulgui que tot segueixi igual haurà d´escollir la primera opció, ja sabem el que ens pot oferir "la banda del Putxi". Qui vulgui una còpia d´E, però en versió comunista i internacionalista (és a dir, passar del patriotisme social al comunisme stalinista) que trii la segona. Qui vulgui que el nacionalisme vagi encara perdent més pes electoral i entregar així definitivament el país als sociates, que es quedi a casa (però després no plorem!). Però els patriotes de peu pla, els que portem la senyera al cor, només tenim l´opció Tremosa. Això ara mateix és així, ras i curt. Cert que hem patit decepcions i traïcions per part de qui suposadament ha de vetllar per la nostra Nació, però crec que ens mereixem donar-nos una oportunitat amb "La Casa Gran". Jo segueixo tenint els meus dubtes respecte al projecte de CDC, però amb l´elecció d´en Tremosa m´hi sento menys "agnòstic". Catalunya necessita un pla amb cara i ulls per fer camí, potser la via CDC no és la més ràpida (segur), però està clar que E ha dilapidat tot el seu immens potencial i ens hem quedat orfes. Cal ser també llestos; si hi ha un bon resultat electoral, l´opció sobiranista guanyarà indefectiblement força dins CDC, i això és el que interessa, oi?. Per altra banda, crec que també resulta del tot positiu que personalitats sobiranistes destacades de la societat civil entrin al món de la política. Il.lusió i apassionament és el que cal per airejar la flaire de grisor tecnòcrata (oi Sr.Guardans?).

3 comentaris:

Cesc. ha dit...

Jo també penso que l' opció presa per en Mas de donar la possibilitat a Tremosa d' encapçalar la candidatura fóra bo que fes un molt bon resultat, que fos premiada per l' electorat.
Un bon resultat ara pot ser un bon detonant d' èxits i valenties posteriors.
Salut i independència,
Cesc.

Anònim ha dit...

Cert que el projecte CDC no és un coet directe a la independència. Compatriotes, aquest no existeix! Tenim un camí llarg i complicat. Així doncs, a fer feina i en Tremosa és una molt bona peça. Uns bons resultats de Tremosa només indicaran a CDC que sí, que aquest és el camí.

En relació aquells que han desaprofitat les grans oportunitats per tacticisme polític de curt termini segurament, han cremat una generació de nous independentistes: És possible que Esquerda es presenti amb el PSC-PSOE i ICV com en les municipals?

Marc. ha dit...

Jo votaré CATALUNYA, votaré Tremosa.