dijous, 3 de desembre del 2009

TRENCANT MITES



Davant d´aquest estudi publicat a l´Avui, les misèries tacticistes de Convergència i d´E queden al descobert. Ja no val agafar-se al tòpic estúpid de dir que a Catalunya no existeix una majoria social favorable a la independència. No senyors, ja no podeu seguir enganyant als catalans mitificant la impossibilitat d´esdevenir Estat. Molts patriotes sempre n´hem estat convençuts, però ara més que mai queda clar que SI VOLEM PODEM. La vostra por a perdre l´"status quo" en el que us heu apalancat dins aquesta misèria autonomista no barrarà el pas a les aspiracions nacionals de la Nació. En les eleccions del 2.010 al Parlament començarà una nova etapa, i ja no podreu seguir jugant al vostre joc de renúncies ja que correreu el risc de quedar despullats i ben retratadets davant tot el país.

4 comentaris:

L'home del sac ha dit...

Jo veig molta més gent convençuda del sí que del no i també molta gent indecisa que potser són els que es decantarien més pel no o que potser al no tindre-ho clar no votarien.
En tot cas, siguem majoria o no, en som molts i si el constitucional es carrega les engrunes de l'estatut encara n'hi haurà més, perquè llavors ja no hi haurà cap altra opció possible: o ens assimilem totalment a Espanya o tirem endavant.

Anònim ha dit...

TENS RAO,SI VOLEM PODEM, PERO PER FAVOR, DEIXEM LES DISCRIMINACIONS ENTRE CATALANS,DEIXEM DE VALORAR MILITANCIES,.....TOTS JUNTS SENSA CARNETS A LA BOCA.
JUGANT AMB BCN,

Miquel ha dit...

Ara per ara, 40% o 60% és igual, el més important és que la tendència és creixent respecte el sentiment independentista i els que no es posicionin aviat per la causa quedaran catalogats com a unionistes. Ja és hora de començar a aclarir postures.

Anònim ha dit...

El Mas ja ha corregut a dir que les seves dades diuen que sortiria que no i que encara no és el moment. Fins quan?!